Wat houdt je tegen in je business?

27 jan

Laten we eerlijk zijn… er is eigenlijk altijd wel een reden die ons tegenhoudt een volgende stap te nemen. Misschien meerdere zelfs. En hoewel we best slimme meiden zijn (als ik dat zo even mag zeggen), zijn de meeste van die redenen geen écht goede redenen om je daar door tegen te laten houden.

Vaak kiezen we voor de weg van de minste weerstand, zoals “Ik vind werken met Instagram gewoon niet leuk/het levert geen klanten op/ik wil niet continue zichtbaar zijn”. Zou je die reden je tegenhouden als ik je zo kunnen garanderen dat je voor het einde van de week nog drie nieuwe klanten zou maken via Insta door het gewoon te doen?

Nee toch?

Niet om via deze e-mail nu social media door je strot te duwen, maar gewoonweg omdat het zo’n herkenbaar voorbeeld is ga ik hier nog even verder op door.

Vraag je eens af wat ten grondslag ligt aan het “niet leuk vinden om met Insta te werken”? Zou één van de volgende redenen de echte reden zijn wellicht?

  • je hebt moeite met het aangeven van jouw grenzen, waardoor je dus het gevoel hebt de hele dag op social media rond te moeten hangen om maar sociaal te zijn en snel te reageren?
  • je bent onzeker over jouw uiterlijk, leeftijd, leefwijze of mening… je blijft liever op de achtergrond, spreekt je niet uit en blijft daarom één van de 13 in een dozijn?
  • je bent eigenlijk helemaal niet zo technisch-handig, natuurlijk leer je snel, maar je kan niet alles tegelijkertijd en eigenlijk wil je dat ook niet?
  • je bent gewoon echt niet creatief en vindt het vreselijk om teksten te schrijven?

DIT zijn allemaal goede redenen waar je je door kan laten tegenhouden. Een vrijkaart om er vooral niet aan te beginnen. Deze begrijp ik en ik zou ze voor geen seconde willen aanvechten.

Tenzij…

Je dit ondernemersavontuur aan bent gewoon om grenzen te verleggen. Om nu eindelijk eens verder te komen dan daar waar je altijd al eens bent geweest. Wilde jij jouw ambities waarmaken? Be careful what you wish for….

Dat iets een goede reden is om vooral te blijven waar je bent, zorgt ervoor dat je dus ook echt geen stap vooruit komt. Je blijft in hetzelfde cirkeltje ronddraaien. Balen!

Als je tot hier hebt gelezen weet ik zeker dat jij je niet langer wilt laten tegenhouden en juist de echte redenen van je vastlopen of stilstand aan wilt pakken, hoe eng dat nu misschien nog lijkt. Weet je wat het minder eng maakt? En wat maat dat je er sneller door heen breekt? Werken met mij. PUNT.

Want ik begrijp niet alleen waar je staat en wat je tegenhoudt, ik weet ook hoe we dat samen kunnen doorbreken.

Wil jij het avontuur wat je bent aangegeven verder door groeien? Gaaf! Ik heb twee plekjes vrij in het ‘Project Wings’ traject, het traject wat ervoor gaat zorgen jouw business en ondernemerschap naar een next level te brengen. 

De eerste deelnemers zitten nu zo’n 3 à 4 maanden in dit traject en de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt is bizar! Als we even terugblikken naar waar we begonnen en zij nu staan is dat een wereld van verschil. Zij zijn nu klaar voor een volgende stap en die gaan we samen nemen, hoe tof?!

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur een korte e-mail met jouw vragen of boek direct een gratis en vrijblijvende kennismaking waar ik je direct help duidelijk te krijgen wat de échte reden is wat je doet stagneren binnen je business.

Heb je deze mail gelezen en denk jij nu “Ja maar Lin, wat mij tegenhoudt… daar kan jij me niet bij helpen”? Try me… ook dan, stuur me een reply. Ik weet ZEKER dat ik vandaag je minimaal twee stappen vooruit kan helpen, no charge.

Spreek ik je snel?

Was dit blog waardevol voor je?

Heb je weer duidelijk waar je je op gaat richten? En heb ik je in de actie modus gekregen?

Elke nieuwe blog verstuur ik via mijn maillijst. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ook jij ontvangt mijn blogs in jouw mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb jij mijn e-book al gedownload?

Mijn e-book 'Van leuke business naar serieus bedrijf' helpt je naar jouw Masterplan voor een succesvol bedrijf!

Meer inspiratie? Lees dan ook:

Co-working paardencoaches

Zo stel je wél jouw ideale aanbod samen

werken-als-va

Krimpt jouw eeuwige ToDo-lijst ook nooit?!

virtueel assistent grenzen stellen klanten

‘Setting yourself up for Succes’ heb je zelf in de hand

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter