Skip to content

Business Break

Je bent enkele jaren terug gestart met het opzetten van jouw business en groeide ontzettend snel! Maar nu stagneert je groei of merk je dat je steeds tegen dezelfde issues aanloopt. Je bedrijf loopt nog wel, ach ja, je verdient toch geld?

Maar als het niet goed meer voelt, of je wéét dat er meer uit te halen valt... stop dan met werken op de ‘automatische piloot’ en ga voor een business die niet alleen bij je past, maar waar je ook je beste aanbod verkoopt!

Schrijf jouw persoonlijke MASTER PLAN

Speciaal voor jou, als drukbezette ondernemer, gaan we tijdens dagdeel werken áán jouw business. Tijdens de Business Break zetten we vol de focus in op helder te krijgen waar naar toe wilt, wat je nu belemmert en je dat gaat oplossen. We bouwen jouw unieke MASTER PLAN waarmee je jouw best-wel-leuke business naar een serieus én succesvol bedrijf groeit!

Wat komt er tijdens de Business Break aan bod?

  • Wat is het meest waardevolle aanbod wat je je klanten kan verkopen en wat jou onderscheid van jouw concurrenten?
  • Hoe en waar (zowel offline als online) vindt je de beste klanten?
  • Welke stappen moet je nog zetten in je marketing zodat direct duidelijk is dat JIJ de expert binnen jouw expertise?
  • Hoe bundel je al deze kennis in het MASTER PLAN dat jouw bedrijf doet groeien?

Let op: de Business Break is alleen geschikt voor schaamteloos ambitieuze onderneemsters die weten dat het succes voor het grijpen ligt!

Tijdens de Business Break help ik je om snel, betere keuzes te maken en veranderingen in gang te zetten. Ik vul je technische kennis over webdesign, het inzetten van social media en het schrijven van de beste content aan waar je die nog mist, zodat je direct kan doorpakken om jouw bedrijf te laten groeien.

Medium_res2048_9

De investering voor de Business Break bedraagt € 495,-

Voer de acties uit van jouw persoonlijke MASTER PLAN en verdien de investering in no-time terug!

  • De Business Break duurt 3 uur en houden we op mijn kantoor in Den Haag of via Zoom/Skype (je ontvangt na afloop de opname);
  • Een maand na de Business Break plannen wij een follow-up via Skype om te bespreken welke veranderingen je hebt doorgevoerd en of er nog zaken zijn waar je tegen aan loopt, zodat we daar voor eens en voor altijd mee af kunnen rekenen.
  • Heb je tussendoor nog vragen, ook dan kan je die gewoon aan me stellen!

Ben jij er klaar voor om een middag uit je business te stappen, zodat je je bedrijf weer kan laten groeien?
Ja, ik ben klaar voor het maken van mijn MASTER PLAN!

* alle bedragen genoemd op deze website zijn exclusief BTW

Scroll To Top