Business Efficiency Detox

dinsdag 20 oktober - vrijdag 4 december 2020

In slechts 7 weken grootse stappen maken om het werken áán je business gigantisch efficiënt te maken

Kom jij regelmatig tijd tekort om áán je business te werken? Ben je vaak te laat met het promoten van jouw speciale acties? Gaat het werk voor of met je klanten steevast voor waardoor je planning verschuift? Of, doe je van alles voor het groeien van je business, maar krijg je er weinig voor terug?

Dan is de 'Business Efficiency Detox' echt iets jou!

In zeven weken tijd help ik jou heel kritisch te leren kijken naar wat je doet voor het groeien van jouw bedrijf, wat het jou oplevert en of je jouw acties niet op een andere wijze veel beter vóór je kan laten werken. Want pas wanneer je weet wat je wanneer en waarom doet, wordt het echt leuk om aan je bedrijf te werken en schuif je het nooit meer voor je uit.

De investering voor deze mini cursus is echt een no-brainer. Omdat ik ter ere van mijn 35ste verjaardag de 'Business Efficiency Detox' in leve heb geroepen, vraag ik jou een investering van € 35,00 (hoe toepasselijk!) excl. BTW waarbij je zeven weken lang, elke week deelneemt aan 2 groepssessies. Dat betekent dat je 7 weken € 5,00 per week betaalt... dat is goedkoper (en véél nuttiger!) dan een take-away koffie om de hoek ; )

Wil je weten wat we gaan doen?
Klik dan onderstaande weken open en ontdek hoe ik jou week voor week meeneem in het efficiënter maken van het werken áán je bedrijf

We beginnen bij het opmaken van de balans en nemen door wat je allemaal wel/niet doet en wat al tijden in je hoofd rondspookt

business efficiency detox

Deze zie je niet aankomen... en dat maakt het juist zó leuk! 🙂 Deze week doen we een stukje herhaling & vooral iets speciaals!

Hoe neem je deel aan de Business Efficiency Detox?

Alle sessies houd ik wekelijks op dinsdag en vrijdag via Zoom. Ik kies er bewust voor om de sessie via dit medium te houden, zodat ik ook informatie op scherm kan delen en/of je voor de sessies geen speciaal Facebook of Instagram account aan moet maken.

Van de sessies wordt een opname gemaakt en deze deel ik online.  Dus no worries als je niet live aanwezig kan zijn bij een sessie, de opnames kan je t/m 13 november terugkijken.

De sessies doen we in de groep. Dat betekent echter niet dat je met je 'billen bloot' moet in de groep. Het blijft jouw business en jouw leven, je bent volledig vrij te bepalen hoeveel je wel/niet deelt met ons deelt.

succesvol online ondernemen

Business Efficiency Detox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.