Skip to content

Groeien naar een succesvol bedrijf

Je bent enkele jaren terug gestart met het opzetten van jouw business en dat groeide ontzettend snel! Maar nu stagneert je groei, ben je zelf verder gegroeid als mens en onderneemster en je wéét gewoon dat er meer uit je bedrijf te halen valt. 

Je bedrijf loopt nog wel en je hebt voldoende klanten, maar bent klaar om te werken aan een bedrijf dat niet alleen bij beter je past, maar waar je ook je beste aanbod verkoopt!

Daarom heb je besloten dat je de zaken beter of anders aan wilt pakken: automatiseren, structureren, uitbesteden of misschien zelfs wel het roer omgooien. Maar waar begin je?

Tijdens een intensieve sessie van 3 uur aan de slag voor jouw 'Masterplan tot Succes'

Speciaal voor jou, als drukbezette onderneemster, gaan we tijdens dagdeel werken áán jouw business. Tijdens de 'Masterplan tot Succes' sessie zetten we vol de focus in op helder te krijgen waar naar toe wilt, waar je nu staat en hoe je je succes behaalt. We bouwen jouw unieke Masterplan waarmee je jouw best-wel-leuke business naar een serieus én succesvol bedrijf groeit!

Wat komt er tijdens deze sessie aan bod?

 • Wat is het meest waardevolle aanbod wat je je klanten kan verkopen en wat jou onderscheid van jouw concurrenten?
  • hoe ziet jouw aanbod er uit: werk je in losse sessies of met trajecten en wat koopt jouw klant dan?
 • Hoe en waar (zowel offline als online) vindt je de beste klanten?
  • hoe steek je de promotie via social media in zonder 24/7 online te zijn, hoe schrijf je snel goede contant en hoe vallen je klanten in je funnel zonder het mes op de keel te voelen?
 • Hoe hervindt je je focus, welke kansen pak je en hoe krijg je weer rust en stabiliteit in het groeien van je bedrijf?
 • And last but not least: hoe ga je een structurele en stabiele omzet halen?

Let op: de 'Masterplan tot Succes' sessie is alleen geschikt voor ambitieuze onderneemster die geloven in groei en met liefde de schouder eronder zetten!

Tijdens deze privé sessie help ik je om snel, betere keuzes te maken en veranderingen in gang te zetten. Ik vul je technische kennis aan over webdesign, het inzetten van social media en het schrijven van de beste content waar je die nog mist, zodat je direct kan doorpakken op de promotie van jouw bedrijf om de beste klanten aan te trekken.

Medium_res2048_9

De investering voor de 'Masterplan tot Succes' sessie bedraagt € 397,-

Wat krijg je voor dit bedrag?

 • Een intensieve, privé 1-op-1 sessie van 3 uur welke we op mijn kantoor in Den Haag of via video call houden;
  • de video call houden we via Zoom of Skype en na afloop ontvang jij de opname van deze sessie; 
  • let op: dit betreft een privé sessie met alle aandacht voor jou en jouw bedrijf. De sessie wordt dus niet in een groep ontvangen en is ook geen online training;
 • Tijdens de sessie volgen we de Succes Workflow die we stap voor stap invullen. Je krijgt de ingevulde Succes Workflow mee, zodat je na de sessie aan de slag kan met de stappen en acties die we hebben opgeschreven;
  • de Succes Workflow schrijven we in digitale tool, zodat je deze ook na de sessie kan aanpassen, updaten en bijschaven;
 • Een maand na de sessie plannen wij een 'Succes Update sessie' van 30 minuten via video call om te bespreken welke veranderingen je hebt doorgevoerd en of er nog zaken zijn waar je tegen aan loopt, zodat we daar direct op door kunnen pakken;
 • Heb je tussen de sessies door nog vragen, dan kan je die gewoon aan me stellen via de e-mail!

Ben jij er klaar voor om een middag uit je business te stappen om jouw Masterplan tot Succes op te stellen zodat je je bedrijf weer kan laten groeien?
Ja, ik ben klaar voor het maken van mijn MASTERPLAN!

* alle bedragen genoemd op deze website zijn exclusief BTW

Scroll To Top