Personal Work Retraite

Een dag werken áán jouw business vol focus, ruimte & inspiratie

Heb jij helder waar je naartoe werkt & leeft?

Had je maar alle rust & ruimte om alles uit te werken wat zich nu vooral in jouw hoofd afspeelt. Maar elke keer wanneer je een moment blokkeert in jouw agenda om er 'even voor te gaan zitten, vult ofwel dat moment zich ofwel blokkeer je zelf... help! 

Zonder heldere focus & een goed, persoonlijk plan kom je nergens...  Boek de Personal Work Retraite en we gaan samen aan de slag.

Boek de Personal Work Retraite:

⭐ werk een hele dag vol focus & ruimte op een inspirerende locatie inclusief heerlijke hapjes & drankjes;
⭐ I've got your back! Ik ben aanwezig voor al jouw vragen, om even te sparren en handige tips & tricks;
⭐ loop je vast? Heb je een vraag of patroon wat je wilt onderzoeken? We leggen het de paarden voor!

Paarden 'zien' wat ons bezig of tegen houdt en geven dat terug

Wanneer je vol focus wilt werken áán je business loop je vaak vast op het maken van keuzes of het uitvoeren van een actie die te spannend voelt.

De paarden helpen ons onderzoeken waar dat hem nu in zit.

Want heb je helder waar je op blokkeert? Dan ontstaat de mogelijkheid om de blokkade op te lossen, aan te gaan of los te laten.

En zo kom je wél verder waar je eerst niet verder kon...

Gun jezelf de tijd om op alle vlakken áán je business te werken

De investering voor deze middag bedraagt € 297,- excl. BTW & incl. coaching met paarden sessie, drankjes, snacks & heerlijke lunch.

We werken samen tussen 13:00 - 17:00 uur, je mag me ALLES vragen, er is alle ruimte om zaken uit te schrijven, te onderzoeken (met en/of zonder paarden) en mogelijk zelfs al in gang te zetten.

Deze Retraite is ook als duo-dag te boeken. Samen met jouw business buddy/partner maak je gebruik van deze bijzonder mooie dag om nu écht een flinke sprong in jullie business te maken. We werken dan tussen 11:00 - 17:00 uur en jullie betalen dan € 222,- excl. BTW p.p.)

Zie ik je binnenkort in Monster?

Lindsy Bruin ondernemen volgens eigen regels
Hetty Knottenbeld - HelderBegin

Hetty Knottenbeld van Helderbegin.nl over de Personal Work Retraite

“Als ondernemende moeder met naast mijn huidige bedrijf een groot droombedrijf in ontwikkeling, wordt het me zo nu en dan even teveel. Zelfs IK verlies dan het overzicht en daar stagneert het bij mij. Ik hoopte tijdens mijn strategiesessie met Lindsy (en de paarden) dan ook weer wat meer rust te vinden en de logische volgende stap te zetten. Eén die logisch is voor MIJ in mijn proces.

Ik ken Lindsy al jaren als iemand die confronteert met wat er speelt, je tegelijk altijd je eigen keuzes laat maken, doorvraagt en stilte biedt waar nodig. De combinatie met de paarden, die helder aanvoelen en spiegelen wat er echt speelt, was voor mij al eerder succesvol gebleken. Ik twijfelde daarom geen moment om de strategiesessie met Lindsy te boeken.

Tijdens de sessie was meer dan verwacht precies ruimte voor dat wat écht belangrijk is, zodat ik aan DIE blokkade werkte welke me het meest tegenhield om in beweging te blijven. De rustige, afgeschermde locatie was heel ondersteunend in dit proces. Ook werkte de energie van de sessie nog lange tijd door in het kunnen zetten van vervolgstappen.

Ik boek graag in de nabije toekomst vaker zo’n sessie als ik er even niet meer zelf uitkom en in mijn hoofd blijf hangen.”

Ja! Ik boek graag een Personal Work Retraite

    Het is mogelijk om meerdere data op te geven.