Skip to content

SUCCES traject

Je hebt een prachtige business wat best wel goed loopt. De basis is prima, maar je wéét dat er meer in zit en bent klaar om te werken aan het bouwen van een succesvol bedrijf. Dat betekent opschalen of het roer omgooien, maar van idee naar uitvoering gaan schiet er steeds bij in. De motor moet blijven draaien en daarom stagneren jouw plannen keer op keer.

Wat dat je volgens een praktische, efficiënte én effectieve marketing strategie je bedrijf stap voor stap groeit zonder dat je daarmee een fulltime marketingmedewerker van je eigen bedrijf wordt?

Business lady

Maar hoe pak je dat aan?

Als geen ander weet ik hoe snel je in de waan van de dag IN je bedrijf werkt en nauwelijks tijd hebt om AAN je bedrijf te werken. Maar weet je? Om je bedrijf te groeien is het echt verstandig om de tijd en focus te pakken om dit goed neer te zetten.

Jouw aanbod is goed en zo ontzettend waardevol voor je klant! Wie ben jij om het je potentiële klanten te onthouden om wille van tijd? Pak die tijd en focus op het werven van meer en betere klanten. Die tijd betaald zich dubbel en dwars terug. En daar ga ik je bij helpen.

Hoe gaan we jouw bedrijf laten groeien?

In 8 sessies gaan we jouw bedrijf een boost geven! Ik haal het beste uit jezelf , jouw team én uit jouw onderneming en die unieke punten gaan we inzetten in het marketing plan waarmee jij jouw promotie neer zet als een huis!

 • We maken helder welke stappen nodig zijn om snel nieuwe klanten aan te trekken;
 • We zetten het online marketingplan waarbij we jouw bedrijf duidelijk gaan profileren;
 • We vernieuwen en updaten jouw website, zodat jouw online etalage ook écht uitdraagt wie je bent en wat je te bieden hebt;
 • We richten de belangrijkste social media kanalen in waarmee wij zorgen voor meer zichtbaarheid;
 • We zetten een sterke salespitch neer waardoor jij een stap extra voor komt op jouw concurrenten en je geïnteresseerden ook echt klant maakt;
 • We werken een klantenplan uit: wie zijn je klanten en hoe houden we de relatie zo goed, dat ze nooit meer afscheid van je nemen.

Is de inhoud van het traject one-size-fits-all?

Nee! Omdat elk van mijn klanten haar unieke missie leeft, stellen we voor ieder een uniek plan met de daarbij behorende sessies op. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek waar in ik je graag meeneem in mijn zienswijze voor het succesvol doorlopen van dit privé coachingstraject.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De investering voor het traject 'Masterplan in Uitvoering' bedraagt € 2.995,-

Wat krijg je binnen dit traject?

 • We starten het traject altijd met de 'Masterplan tot Succes' sessie als kick-off. Dit is startpunt waarna we het Masterplan per sesie gaan uitvoeren, bijsturen en optimaliseren;
 • Na de kick-off houden we 8 sessies van 1,5 uur waarin wij 1-op-1 samen aan de slag gaan op mijn kantoor in Den Haag of via Zoom/Skype.
  • de video calls houden we via Zoom of Skype en na afloop ontvang jij altijd de opname van de sessie; 
  • de sessies zijn per 2 weken en/of per maand in te plannen binnen 6 maanden na start van het traject;
  • let op: dit betreffen privé sessies met alle aandacht voor jou en jouw bedrijf. De sessies worden dus niet in groepsverband gehouden en het traject betreft ook geen online training;
 • Heb je tussen de sessies door nog vragen, dan kan je die gewoon aan me stellen via de e-mail!

Ben jij er klaar voor om van jouw bedrijf een succes te maken?

Ja, ik ga voor een GROTE doorbraak in mijn business!

* alle bedragen genoemd op deze website zijn exclusief BTW

Scroll To Top