Skip to content

Project Wings - Succesvol Online Ondernemen

Doorbreek wat je altijd hebt gedaan en bouw een bedrijf wat bij JOU past!

De eerste maanden in je eigen business voelde fantastisch, een beetje spannend maar wat voelde je je ‘in control’ – dit ging jij wel even neerzetten!

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en van die dromen, wensen en plannen die je in het begin zo enthousiast maakte is weinig meer over. Je bent ze nog niet vergeten, misschien schrijf je ze nog regelmatig op en sowieso zitten ze 24/7 in je hoofd “Eigenlijk zou ik…”, maar de realiteit is anders.

Je werkt meer dan je van plan was om enigszins in de buurt van de omzet te komen die je voor ogen had, je pakt klussen die je eigenlijk niet meer zou doen (“maar ja, de rekening moeten ook betaald worden toch?) en werkt met mensen waar je óf niet erg gelukkig van wordt om mee te werken óf die constant over jouw grenzen heen gaan.

Waar is dat gevoel van vrijheid? Dat enthousiaste gevoel wat je had bij de start van je bedrijf? Dat gevoel van eindelijk niet in een bepaald hokje te worden gestopt en voor je droom te kunnen gaan?!

ambitieus ondernemen

Wil jij vrijblijvend (nader) kennismaken?

Klik door en boek direct een gratis Coach Call waarin we bespreken wat voor jou en jouw bedrijf van belang is om dé DOORBRAAK te maken naar een succesvol bedrijf wat helemaal bij je past.

Doorpakken naar een bedrijf waar je écht blij van wordt maakt je succesvol!

Laten we even een stuk terug gaan…

 • Wat was het waar je zo enthousiast over was?
 • Wat was die passie die je nu ten gelde zou maken?
 • Wie zou je wel eens een poepie laten ruiken en bewijzen dat je het echt wel in je had?

Ik weet dat het er zit… een beetje minder glansrijk inmiddels, beetje stoffig en waarschijnlijk met een flinke belemmerende gedachte er op “Ja dat was best een leuk idee, maar…” En weet je, misschien was dat idee ook niet je beste idee, dat kan best. Maar is dit het dan? Of zit er nog iets veel mooiers verstopt in dat geniale brein van je?

Want we weten allebei dat je veel meer kan, veel meer wil en diep van binnen ook weet dat het mogelijk is. Er zit een missie te borrelen, het rommelt nu met je focus, het houdt je tegen om door te pakken in dat wat je nu doet omdat dat eigenlijk helemaal zo goed niet voelt.

LINDSY BRUIN RECENSIE

What if...

Stel je voor dat we die missie eens een stuk duidelijker gaan krijgen?

Dat ik je help los te komen van die dienstbare rol die jij jarenlang hebt aangenomen, uitgevoerd, je op hebt laten leggen en zelfs hebt geperfectioneerd in een poging om daar dan maar een succes van te maken.

Stel je voor dat we werken aan het duidelijk naar voren brengen van jouw expertise?

Dat je je niet langer expert in ‘alles en een beetje’ voelt, maar je je verder durft te ontwikkelen en durft te verkopen op dat stuk wat echt JOUW DING is. Dat stuk dat misschien zelfs niet meer voelt als werken. Dat het ergens bijna bizar is dat je dit werk mag noemen en er nog voor betaald krijgt ook!

Stel je voor dat je niet langer twijfelt hoe je je dienst moet verkopen?

Dat het eigenlijk gewoon een logisch gevolg is van het contact wat jij hebt met alleen maar leuke potentiële klanten. Mensen die je niet naar binnen hoeft te sleuren, waar je niet gigantisch op prijs hoeft te concurreren en waar je niet teveel van jezelf weg geeft, maar vooral een hoop waarde geeft waarmee je echt het verschil voor de ander kan maken.

Doorbreek wat je altijd hebt gedaan tijdens het 'Wings Project'

Tijdens dit traject gaan we zes maanden intensief, maar efficiënt!, samen aan de slag om los te komen van wat je nu tegenhoudt om succesvol te worden en bouwen we een bedrijf wat helemaal bij JOU past. Een bedrijf wat niet alleen goed loopt, maar waar je ook echt gelukkig van wordt en waar je trots aan het roer staat.

Tijdens deze maanden behandelen we de volgende topics:

 • Waar ben jij nu écht expert in en hoe zet je jouw expertise om naar een stabiele omzet?
 • Hoe trek je klanten aan waarmee je samen een waanzinnig resultaat gaat behalen?
 • Hoe geef je het beste van jezelf zonder jezelf in je bedrijf te verliezen en hoe behoud je een fijne werk/privé balans?
 • Sales, marketing & financiën; ontwikkel je ondernemer skills op een praktische, efficiënte en effectieve manier en voel je eindelijk de rechtmatige CEO van jouw bedrijf;
 • Hoe laat ik nu echt voor eens en voor altijd mijn oude, beperkende rol achter me zonder me daar nog langer onzeker over te voelen?
vrijheid-ondernemer

Zoals gezegd gaan we in deze maanden samen aan de slag. Dit traject betreft een persoonlijk coaching traject mét groepselement, omdat samen groeien nu eenmaal ook ontzettend leuk en inspirerend werkt.

david-iskander-GTnFf_44e7o-unsplash

Kick-off sessie

Aan het begin van het traject houden wij 1-op-1 een kick-off sessie waarin we jouw huidige en toekomstige bedrijfsplan in grote lijnen uiteen zetten en de doelen die je wilt behalen tijdens het traject vast te stellen.

Lindsy Bruin business coaching meer klanten vinden betere klanten vinden online marketing

4x Online masterclass

Vier maal neem je deel aan een online groeps-masterclass waarbij we de diepte in gaan op een specifiek onderwerp, zoals de masterclass
'trek de juíste klanten aan'.

neonbrand-87EqZAWN-v8-unsplash

2x Offline workshop

Tijdens het traject neem je deel aan een tweetal zeer bijzondere offline workshops die ik geef met andere experts. Deze workshops gaan voor een transformatie gaan  in jouw ondernemerschap!

virtueel netwerken

Wekelijkse coach call

3x per maand houden wij een 1-op-1 Coach call waarin we op jouw acties, doelstellingen, planning en vragen in gaan. Zo groei je wekelijks stap-voor-stap naar een succesvol bedrijf wat van JOU is!

En natuurlijk ook...

 • Mailsupport of via Facebook groep: tijdens de wekelijkse sessies bespreken we altijd acties of huiswerk waarvan je vaak nog even wilt checken of het goed zit. Stuur jouw teksten, video’s, offertes, wijzigingen in je aanbod, etc. per e-mail in, zodat ik daar tussen de sessies door ook op kan reageren en feedback kan geven;
 • Templates: ben jij net zo’n s*cker voor overzicht, handige gadgets en templates waar je je eigen stempel op kan drukken? Nou die heb ik natuurlijk ook voor je! Zonder je te overspoelen, want dat is niet efficiënt 😉

Ben jij klaar om je los te breken van dat wat je altijd gedaan hebt en om een succesvol bedrijf te bouwen wat helemaal bij je past?

Plan dan zo snel mogelijk een (nadere) kennismaking aan om te bespreken of dit traject voor jou de ‘game-changer’ gaat zijn in jouw ondernemerschap.

Durf jij de samenwerking aan te gaan in dit waanzinnig waardevolle traject? – en daar is echt geen woord van gelogen!

De investering voor het gehele zes maanden durende traject bedraagt namelijk € 3.495,00 excl. BTW inclusief de wekelijkse privé coach calls, offline workshops en online masterclasses en dat is bizar laag geprijsd. Deze investering in jezelf levert je binnen nu en een half jaar op dat je héél anders in je bedrijf staat en mogelijk een totaal ander bedrijf te hebben gebouwd.

Een bedrijf waarin je eindelijk bereikt wat al zo lang onder de oppervlakte ligt te borrelen, waar je je CEO voelt zonder in te leveren op vrijheid en waar je je omzet onder controle hebt en houdt!

Twijfel je toch nog of je dit bedrag nu wel kan investeren?

Bedenk je dan eens het volgende;

 • Wat heeft het je toch nu toe gekost om nog niet te gaan voor je waarde, goede prijzen te vragen en nieuwe klanten te maken?
 • Wat heeft het je persoonlijk inmiddels gekost en accepteer je dat nog langer?
 • Hoeveel nieuwe en/of andere klanten moet je maken om de investering terug te verdienen?
 • Hoe lang zou je daar op dít moment over doen?
 • Hoe snel verwacht jij het bedrag terug te hebben verdiend wanneer je de zes maanden door gegroeid bent?

Ben jij één van de onderneemsters zijn die het komende half jaar naar een succesvol bedrijf en ondernemerschap werkt? Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken wat dit traject voor jou kan betekenen.

Scroll To Top