Project Wings - Jouw business next level!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw business?

De eerste maanden in je eigen business voelde fantastisch, een beetje spannend maar wat voelde je je ‘in control’ – dit ging jij wel even neerzetten!

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en van die dromen, wensen en plannen die je in het begin zo enthousiast maakte is weinig meer over. Je bent ze nog niet vergeten, misschien schrijf je ze nog regelmatig op en sowieso zitten ze 24/7 in je hoofd “Eigenlijk zou ik…”, maar de realiteit is anders.

Je werkt meer dan je van plan was om enigszins in de buurt van de omzet te komen die je voor ogen had, je pakt klussen die je eigenlijk niet meer zou doen (“maar ja, de rekening moeten ook betaald worden toch?) en werkt met mensen waar je óf niet erg gelukkig van wordt om mee te werken óf die constant over jouw grenzen heen gaan.

Waar is dat gevoel van vrijheid? Dat enthousiaste gevoel wat je had bij de start van je bedrijf? Dat gevoel van eindelijk niet in een bepaald hokje te worden gestopt en voor je droom te kunnen gaan?!

Lindsy-Bruin-frustratie-ondernemen

Wil jij vrijblijvend (nader) kennismaken?

Klik door en boek direct een gratis Coach Call waarin we bespreken wat voor jou en jouw bedrijf van belang is om dé DOORBRAAK te maken naar een succesvol bedrijf wat helemaal bij je past.

Doorpakken naar een bedrijf waar je écht blij van wordt maakt je succesvol!

Laten we even een stuk terug gaan…

 • Wat was het waar je zo enthousiast over was?
 • Wat was die passie die je nu ten gelde zou maken?
 • Wie zou je wel eens een poepie laten ruiken en bewijzen dat je het echt wel in je had?

Ik weet dat het er zit… een beetje minder glansrijk inmiddels, beetje stoffig en waarschijnlijk met een flinke belemmerende gedachte er op “Ja dat was best een leuk idee, maar…” En weet je, misschien was dat idee ook niet je beste idee, dat kan best. Maar is dit het dan? Of zit er nog iets veel mooiers verstopt in dat geniale brein van je?

Want we weten allebei dat je veel meer kan, veel meer wil en diep van binnen ook weet dat het mogelijk is. Er zit een missie te borrelen, het rommelt nu met je focus, het houdt je tegen om door te pakken in dat wat je nu doet omdat dat eigenlijk helemaal zo goed niet voelt.

LINDSY BRUIN RECENSIE

What if...

Stel je voor dat we toch gaan voor meer omzet, maar zonder meer of harder te werken?

Want naast jezelf klonen, zijn er nog een aantal manieren om jouw business te groeien... Zoals jouw uurtarief verhogen, pakketten samenstellen en werken met een team. Je weet het wel, maar ergens houd je jezelf tegen. Toch is het mogelijk om hier een doorbraak in te maken, zonder jezelf te dwingen of iedereen af te schrikken!

Stel je voor dat we werken aan het duidelijk naar voren brengen van jouw expertise?

Dat je je niet langer expert in ‘alles en een beetje’ voelt, maar je je verder durft te ontwikkelen en durft te verkopen op dat stuk wat echt JOUW DING is. Dat stuk dat misschien zelfs niet meer voelt als werken. Dat het ergens bijna bizar is dat je dit werk mag noemen en er nog voor betaald krijgt ook!

Stel je voor dat je vanuit jouw rol op de achtergrond leert hoe je je goed voelt op de voorgrond?

Het is nogal wat die overstap van ondersteuner naar ondernemer! Was jij altijd de stabiele basis op de achtergrond, moet je je nu opeens op de voorgrond (social media, website en nieuwsbrief) laten zien. Naast aanwezig en zichtbaar zijn, is promotie, verkopen én voorstellen schrijven waarbij jij adviseert én de factuur stuurt en opvolgt i.p.v. salaris ontvangt opeens aan de dagelijkse orde. Ik leer jou hoe je een zelfverzekerd zakenvrouw wordt, zonder daarbij jouw gave voor inlevingsvermogen en het ontzorgen te verliezen. Want het bestaat, en-en!

Doorbreek wat je altijd hebt gedaan tijdens het 'Wings Project'

Tijdens dit traject gaan we zes maanden intensief, maar efficiënt!, samen aan de slag om los te komen van wat je nu tegenhoudt om succesvol te worden en bouwen we een bedrijf wat helemaal bij JOU past. Een bedrijf wat niet alleen goed loopt, maar waar je ook echt gelukkig van wordt en waar je trots aan het roer staat.

Tijdens deze maanden behandelen we de volgende topics:

 • Waar ben jij nu écht expert in en hoe zet je jouw expertise om naar een stabiele omzet?
 • Hoe trek je klanten aan waarmee je samen een waanzinnig resultaat gaat behalen?
 • Hoe geef je het beste van jezelf zonder jezelf in je bedrijf te verliezen en hoe behoud je een fijne werk/privé balans?
 • Sales, marketing & financiën; ontwikkel je ondernemer skills op een praktische, efficiënte en effectieve manier en voel je eindelijk de rechtmatige CEO van jouw bedrijf;
 • Hoe laat ik nu echt voor eens en voor altijd mijn oude, beperkende rol achter me zonder me daar nog langer onzeker over te voelen?
VA business next level groeien

Zoals gezegd gaan we in deze maanden samen aan de slag. Dit traject betreft een persoonlijk coaching traject mét groepselement, omdat samen groeien nu eenmaal ook ontzettend leuk en inspirerend werkt.

david-iskander-GTnFf_44e7o-unsplash

Kick-off sessie

Aan het begin van het traject houden wij 1-op-1 een kick-off sessie waarin we jouw huidige en toekomstige bedrijfsplan in grote lijnen uiteen zetten en de doelen die je wilt behalen tijdens het traject vast te stellen.

startend va klanten vinden

Maandelijkse Online masterclass

Eens per maand neem je deel aan een online groeps-masterclass waarbij we de diepte in gaan op een specifiek onderwerp, zoals de masterclasses over verbinding & marketing, evaluatie & planning of omzet & financiële doelstellingen.

neonbrand-87EqZAWN-v8-unsplash

2x Offline workshop

Tijdens het traject neem je deel aan een tweetal zéér bijzondere offline workshops (gehele dag) die ik geef met andere experts. Deze workshops met o.a. coaching met paarden gaan voor een transformatie gaan  in jouw ondernemerschap!

virtueel netwerken

Wekelijkse coach call

3x per maand houden wij een 1-op-1 Coach call waarin we op jouw acties, planning en vragen in gaan. Zo groei je wekelijks stap-voor-stap naar een succesvol online bedrijf wat helemaal volgens JOUW spelregels groeit op een manier & tempo waar je gelukkig van wordt.

En natuurlijk ook...

 • Mailsupport of via Facebook groep: tijdens de wekelijkse sessies bespreken we altijd acties of huiswerk waarvan je vaak nog even wilt checken of het goed zit. Stuur jouw teksten, video’s, offertes, wijzigingen in je aanbod, etc. per e-mail in, zodat ik daar tussen de sessies door ook op kan reageren en feedback kan geven;
 • Templates: ben jij net zo’n s*cker voor overzicht, handige gadgets en templates waar je je eigen stempel op kan drukken? Nou die heb ik natuurlijk ook voor je! Zonder je te overspoelen, want dat is niet efficiënt 😉

Wat mijn klanten zeggen...

"Dat ik met Lindsy een tweede coachtraject in stap zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen waarom ik iedere VA Lindsy gun 😊

Dankzij Lindsy haar kritische doch liefdevolle vragen, haar helikopterview, haar out-of-the-box denken en haar briljante ideeën voor mijn bedrijf ben ik echt next level gaan ondernemen. Voordat ik bij Lindsy kwam was ik een allround VA. Fantastisch maar daardoor ook 'all over the place'. De leukste klanten en de dito werkzaamheden. Maar tijd om AAN mijn bedrijf te werken was er niet, of nam ik niet 😊. Daardoor stagneerde de groei van mijn bedrijf.

Lindsy heeft mij onwijs goed geholpen om keuzes te maken. Soms best lastige keuzes maar ik hoefde het niet alleen te doen. “I’ve got your back” zijn altijd haar woorden en dat voelt heel fijn.

Lindsy weet als voormalig VA precies hoe dingen werken, waar je tegenaan loopt maar ook waarom het VA-vak zo leuk is.

Onze samenwerking is echt een feestje. Businesswise maar ook op persoonlijk vlak. Met haar eerlijke recht door zee feedback, haar commitment aan mij en mijn bedrijf en vermogen om simpel, effectief en efficiënt te ondernemen is zij voor mij goud waard en een voorbeeld wat het betekent om de CEO van je bedrijf te zijn."

Eef Rhodee van der Kam - EvenEef Online

"Toen ik de kans kreeg om te starten met het Project Wings traject bij Lindsy, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Lindsy ziet mogelijkheden waaraan ik nog niet eens heb gedacht. Ze is geweldig goed in het naar boven halen van mijn talenten. Ze denkt out-of-the-box en is mij altijd een paar stappen voor. Samen werken we aan een bedrijf dat perfect bij mij past. Ik had een paar maanden geleden niet gedacht dat ik zulke grote stappen zou maken.

Onze coachcalls zijn iedere week weer een feestje. Ik kijk er altijd enorm naar uit, omdat het zo gaaf is om met Lindsy te sparren en plannen te maken. Ze is niet alleen een geweldige coach, maar ook heel prettig in de omgang. Eerlijk, recht door zee en altijd fully focussed op mij en mijn bedrijf.

Ze is echt een topper! Ik had dit traject dan ook met niemand anders willen doen."

Miranda Staring - Focus Office Support

"Ik was op zoek naar persoonlijke coaching op het gebied van het ondernemerschap als Virtual Assistant. Via een andere VA ben ik bij Lindsy terecht gekomen.

Voor mij zijn ondernemen en virtual assistant twee nieuwe werelden waarin Lindsy mij fantastisch heeft begeleid. De reis in het ondernemerschap is een grote avontuur. Er komen zo veel verschillen zaken op je af. Lindsy heeft mij geholpen om de juiste stappen te zetten om mijn VA onderneming op te bouwen.

Wat voor mij vooral belangrijk was, was om niet een kant een klaar standaard verhaal te krijgen en op te volgen, maar samen met een coach te werken aan wat bij mij past en dat stapsgewijs te gaan ontdekken en opbouwen. Lindsy is een geweldige sparringpartner, ze heeft zelf ervaring als VA waardoor ze persoonlijk ook die stappen allemaal is doorgaan en dus precies weet waar ik als startende VA / ondernemers tegenaan loop. Zo kan Lindsy precies gerichte en kritische vragen stellen die mij geholpen hebben om zelf keuzes te maken en een richting te kiezen. Lindsy heeft mij aangezet, om anders naar zaken te kijken en problemen om te buigen naar oplossingen.

Samen hebben we een fantastische reis doorgemaakt waarin ik veel geleerd heb en gegroeid ben zakelijk en privé. Dankzij Lindsy kan ik mijn vleugels uit spreiden en zelf gaan vliegen! Die vleugels had ik al, alleen ik wist nog niet dat ik er ook mee kon vliegen 😉

Lindsy geeft je je vleugels terug en leert je ermee te vliegen! Op naar een nieuwe levensavontuur als ondernemer!"

Géraldine Sobels - GS in Business

"Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap heb genomen om met Lindsy aan de slag te gaan.

Als ondernemer wilde ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak gaan knallen. Dat er tussendoor iets onverwachts gebeurde maakte dat Lindsy mij als coach nog meer kon sturen.

Tijdens de wekelijkse sessies sparren we samen zodat ik daarna doelgericht en met een plan verder kan. In de afgelopen maanden hebben we samen stappen gemaakt. Wauw wat hebben we veel bereikt. Thanks Lindsy!"

Karina Schenk - Het Persoonlijke Dieet

"Nu één maand een traject gevolgd bij Lindsy, omdat marketing & sales mijn blinde vlek is als financial.

Ik kreeg wekelijks ontzettend praktische actiepunten om op te pakken. Stappen die ik nooit zelf had kunnen bedenken, omdat ik er te dicht bovenop sta en tegelijk liever achter mijn veilige laptop met spreadsheets en software duik.

Lindsy  is goed in staat te analyseren waar je staat, waarom je doet wat je doet en helpt helder krijgen waar je heen wilt, met welke klanten en hoe dat te bereiken. Ze is een stok achter de deur. Ontzettend blij met haar advies!"

Hetty Knottenbeld - Helder Begin

Ik was best lekker bezig met mijn bedrijf, maar altijd was er toch die twijfel. Deed ik wel genoeg? Deed ik wel het juiste en vergat ik niet iets dat ervoor kon zorgen dat mijn bedrijf een succes zou worden?

Nadat ik met Lindsy tijdens een kick-off sessie mijn bedrijf helemaal in kaart had gebracht wist ik dat zij mij zou helpen om ook daadwerkelijk de juiste stappen te zetten en in actie te komen en blijven.

Door het wekelijkste contact hoefde ik niet meer te twijfelen en kon ik voortvarend verder bouwen aan mijn bedrijf. Nu staat het als een huis!

Lindsy heeft duidelijk een eigen visie. Haar kennis en ervaring stemt ze af op met wie ze werkt en welk bedrijf ze voor zich heeft. Geen standaard verhaal, maar echt maatwerk. Je bent een topper Lindsy!

Lindsey Hermans - HRMNS. Loopbaanbegeleiding

Ben jij klaar om je los te breken van dat wat je altijd gedaan hebt en om een succesvol bedrijf te bouwen wat helemaal bij je past?

Plan dan een (nadere) kennismaking aan om te bespreken of dit traject voor jou het verschil maken om nu echt je business next-level te brengen.

 

De investering voor het gehele zes maanden durende traject bedraagt namelijk € 3.997,00 excl. BTW,

maar inclusief de wekelijkse privé coach call & de offline workshops en online masterclasses en dat is bizar laag geprijsd. Deze investering in jezelf levert je binnen nu en een half jaar op dat je héél anders in je bedrijf staat en mogelijk een totaal ander bedrijf te hebben gebouwd.

Voor betaling in 6 termijnen reken ik geen extra kosten, wel zo eerlijk!

 

Een bedrijf waarin je eindelijk bereikt wat al zo lang onder de oppervlakte ligt te borrelen, waar je je CEO voelt zonder in te leveren op vrijheid en waar je je omzet onder controle hebt en houdt!

Twijfel je toch nog of je dit bedrag nu wel kan investeren?

Bedenk je dan eens het volgende;

 • Wat heeft het je toch nu toe gekost om nog niet te gaan voor je waarde, goede prijzen te vragen en nieuwe klanten te maken?
 • Wat heeft het je persoonlijk inmiddels gekost en accepteer je dat nog langer?
 • Hoeveel nieuwe en/of andere klanten moet je maken om de investering terug te verdienen?
 • Hoe lang zou je daar op dít moment over doen?
 • Hoe snel verwacht jij het bedrag terug te hebben verdiend wanneer je de zes maanden door gegroeid bent?

Ben jij één van de onderneemsters zijn die het komende half jaar naar een succesvol bedrijf en ondernemerschap werkt? Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken wat dit traject voor jou kan betekenen.

1 reactie

 1. […] MEDIOR VA – JE BUSINESS NEXT LEVEL? […]