Skip to content

Webinar: 'Je bedrijf groeien via online marketing' - GEMIST! Toch het webinar bekijken? Vraag de opname aan!

Onlangs gaf ik offline een workshop met dit onderwerp en wat werd mijn advies ontzettend goed ontvangen. Deelnemers gaven aan dat ze nu eindelijk wisten waar ze moesten beginnen, dat deze manier lekker down-to-earth is en ze nu eindelijk snapten hoe het voor hun business kon werken. Je snapt dat deze feedback een ontzettend blij mens maakt!
En dus heb ik besloten de workshop nog eens dunnetjes over te doen. Echter, deze keer houd ik de workshop online, namelijk in een gratis webinar.
 
Natuurlijk kan ik uren praten over het onderwerp, maar ik geloof niet dat jij daar als ambitieuze onderneemster mee geholpen bent. Plus, daar daar hebben we helemaal geen tijd voor, niet?! Dus ik beloof je dat mijn talk slechts 30 minuten duurt (en nee, ik doe geen afbreuk aan de kwaliteit van de informatie die ik je mee geef!).
 
Wil jij mijn praktische, efficiënte en effectieve aanpak horen over hoe je je bedrijf groeit via online marketing? Denk aan het aantrekken van nieuwe klanten, samenwerkingen en teamleden... oftewel, écht relaties opbouwen via niet alleen social media, maar ook je website, blogs en nieuwsbrieven op een manier die geen fulltime marketingmedewerker van je maakt.
 
Geef je dan op voor het webinar op vrijdag 24 januari 2020 om 10:00 uur en ik geef je AL mijn kennis weg.
 
Natuurlijk komt er een opname die ik je na stuur, mag je me na afloop van dit gratis webinar ALLES vragen en ik beloof je niet eindeloos te stalken met m'n aanbod via de e-mail (want daar geloof ik niet zo in 😇)
 
Geef je op via het inschrijfformulier en ik mail je binnenkort de bevestiging inclusief link naar het webinar.
 
Tot snel!
Lindsy
 
Disclaimer: ik ben nogal recht voor z'n raap en mijn aanpak is anders dan je wellicht gewend bent... maar dat maakt het juist zo goed 😎

Vraag de opname van het webinar 'Je bedrijf groeien via online marketing' aan:

webinar je bedrijf groeien via online marketing
Scroll To Top