Skip to content

Webinar: 'De perfecte pitch - voortaan wél de juiste indruk achterlaten'

Onlangs gaf ik een korte masterclass over de inhoud van de perfecte pitch en dat was een schot in de roos! Want wie herkent zich niet in dat moment van kennismaken tijdens bv. een netwerkbijeenkomst waar je even snel wilt vertellen wie je bent, wat je doet, met wie je werkt en waarom dat van belang is voor degene die tegenover je staat? Krijg je direct de kriebels, zweethandjes en roep je "Exact waarom ik niet van netwerkbijeenkomsten houd!", dan is dit webinar echt een heel interessante voor je.
Want waarom zou je niet een perfecte pitch op de plank (in je hoofd) hebben willen liggen? Klaar om direct een goede indruk achter te laten bij de persoon met wie je spreekt? Zonder daar de spontaniteit in te verliezen, hé had ik je toch nog mooi te pakken, niet? 🙂
Zie het als één van de tools voor je bedrijf om niet alleen nieuwe klanten mee aan te trekken, maar ook om duidelijk te maken in jouw netwerk wie ze absoluut naar jou door kunnen sturen.
De perfecte pitch kan ook een mooi uitgangspunt zijn om social content en blogs uit te schrijven en/of de inhoud op een heldere, juiste boodschap te checken.
Zie je wel, die paar regeltjes zijn best waardevol! 
En dus heb ik besloten de masterclass nog eens dunnetjes over te doen in een gratis webinar.
 
Natuurlijk kan ik uren praten over het onderwerp, maar ik geloof niet dat jij daar als ambitieuze onderneemster mee geholpen bent. Plus, daar daar hebben we helemaal geen tijd voor, niet?! Dus ik beloof je dat mijn talk slechts 30 minuten duurt (en nee, ik doe geen afbreuk aan de kwaliteit van de informatie die ik je mee geef!).
 
Wil jij mijn praktische, efficiënte en effectieve aanpak horen over hoe je de perfect pitch opstelt en je eigen maakt? Geef je dan op voor het webinar op donderdag 23 juli om 10:30 uur en ik geef je AL mijn kennis over dit onderwerp mee.
 
Natuurlijk komt er een opname die ik je na stuur, mag je me na afloop van dit gratis webinar ALLES vragen en ik beloof je niet eindeloos te stalken met m'n aanbod via de e-mail (want daar geloof ik niet zo in 😇)
 
Geef je op via het inschrijfformulier en ik mail je binnenkort de bevestiging inclusief link naar het webinar.
 
Tot snel!
Lindsy
 
Disclaimer: ik ben nogal recht voor z'n raap en mijn aanpak is anders dan je wellicht gewend bent... maar dat maakt het juist zo goed 😎

Schrijf je in voor het webinar 'De perfecte pitch - voortaan wél de juiste indruk achterlaten':

Webinar aanmeldformulier

Geef je op via het inschrijfformulier en ik mail je binnenkort de bevestiging inclusief link naar het webinar.
webinar je bedrijf groeien via online marketing
Scroll To Top