Wing Woman Business Boost

Leef je ambities, voel je vrij en werk naar nog meer succes - I've got your back!

Je runt inmiddels alweer een tijdje jouw eigen online business als VA, OBM of op eigen unieke wijze en bovenstaande woorden klinken je als muziek in de oren, maar de realiteit is anders.

Je voelt je namelijk helemaal niet zo vrij... je werkt je kapot aan ófwel een groot aantal klanten ófwel aan het groeien van je business. Er zitten in ieder geval niet voldoende uren in een dag... of wat zeg ik, een week! Want de avonden en weekenden ben jij ook vaak nog aan de slag.

En die ambities? Ja die zijn er wel en het werk wat je nu doet vind je best leuk. Het is alleen eigenlijk niet het type werk waar je energie van krijgt. Het is namelijk werk wat je altijd al hebt gedaan of waar je mee bent gestart. Eigenlijk zou je iets heel anders of iets in het verlengde hiervan willen doen.

En succes? Ach het loopt best aardig, maar ben JIJ nu succesvol? Het voelt waarschijnlijk nog niet echt zo...

Lindsy-Bruin-frustratie-ondernemen

Wil jij vrijblijvend (nader) kennismaken?

Klik door en boek direct een gratis Coach Call waarin we bespreken wat voor jou en jouw bedrijf van belang is om dé DOORBRAAK te maken naar een succesvol bedrijf wat helemaal bij je past.

Doorpakken naar een bedrijf wat helemaal bij JOU past, maakt dat ook jij je succesvol gaat voelen!

Want we weten allebei dat je veel meer kan, veel meer wil en diep van binnen ook weet dat het mogelijk is.

Er zit een missie te borrelen, het rommelt nu met je focus, het houdt je tegen om door te pakken in dat wat je nu doet omdat dat eigenlijk helemaal zo goed niet voelt.

 • Waar begin je? Wat is nu een echt goed plan (voor jou!)?
 • En stoot je niemand tegen het hoofd wanneer je het anders gaat doen?
 • En hoe kom je aan klanten?
 • Moet je dan 24/7 online aanwezig zijn?
 • En raak je dan niet overwerkt?
 • Blijft er nog wel ruimte voor privé? De kids, de paarden of de reizen?
Lindsy Bruin coach voor online ondernemen

What if...

Stel je voor dat we toch gaan voor meer omzet, maar zonder meer of harder te werken?

Want naast jezelf klonen, zijn er nog een aantal manieren om jouw business te groeien... Zoals jouw uurtarief verhogen, pakketten samenstellen en werken met een team. Je weet het wel, maar ergens houd je jezelf tegen. Toch is het mogelijk om hier een doorbraak in te maken, zonder jezelf te dwingen of iedereen af te schrikken!

Stel je voor dat we werken aan het duidelijk naar voren brengen van jouw expertise?

Dat je je niet langer expert in ‘alles en een beetje’ voelt, maar je je verder durft te ontwikkelen en durft te verkopen op dat stuk wat echt JOUW DING is. Dat stuk dat misschien zelfs niet meer voelt als werken. Dat het ergens bijna bizar is dat je dit werk mag noemen en er nog voor betaald krijgt ook!

Stel je voor dat je vanuit jouw rol op de achtergrond leert hoe je je goed voelt op de voorgrond?

Het is nogal wat die overstap van ondersteuner naar ondernemer! Was jij altijd de stabiele basis op de achtergrond, moet je je nu opeens op de voorgrond (social media, website en nieuwsbrief) laten zien. Naast aanwezig en zichtbaar zijn, is promotie, verkopen én voorstellen schrijven waarbij jij adviseert én de factuur stuurt en opvolgt i.p.v. salaris ontvangt opeens aan de dagelijkse orde. Ik leer jou hoe je een zelfverzekerd zakenvrouw wordt, zonder daarbij jouw gave voor inlevingsvermogen en het ontzorgen te verliezen. Want het bestaat, en-en!

Maak die doorbraak van wens naar realiteit tijdens de 'Wing Woman Business Boost'

Tijdens dit traject gaan we in drie maanden intensief, maar efficiënt!, samen aan de slag om los te komen van wat je nu tegenhoudt om succesvol te worden en bouwen we een bedrijf wat helemaal bij JOU past. Een bedrijf wat niet alleen goed loopt, maar waar je ook echt gelukkig van wordt en waar je trots aan het roer staat.

Tijdens deze maanden behandelen we de volgende topics:

 • Waar ben jij nu écht expert in en hoe zet je jouw expertise om naar een stabiele omzet?
 • Hoe trek je (meer) klanten aan waarmee je samen een waanzinnig resultaat gaat behalen?
 • Hoe geef je het beste van jezelf zonder jezelf in je bedrijf te verliezen en hoe behoud je een fijne werk/privé balans?
 • Sales, marketing & financiën; ontwikkel je ondernemer skills op een praktische, efficiënte en effectieve manier en voel je eindelijk de rechtmatige CEO van jouw bedrijf;
 • Hoe laat ik nu echt voor eens en voor altijd mijn oude, beperkende rol achter me zonder me daar nog langer onzeker over te voelen?
virtueel assistent gelukkig onderneemster

Zoals gezegd gaan we in deze maanden samen aan de slag. Dit traject betreft een persoonlijk coaching traject mét groepselement, omdat samen groeien nu eenmaal ook ontzettend leuk en inspirerend werkt.

david-iskander-GTnFf_44e7o-unsplash

Kick-off sessie

Aan het begin van het traject houden wij 1-op-1 een kick-off sessie waarin we jouw huidige en toekomstige bedrijfsplan in grote lijnen uiteen zetten en de doelen die je wilt behalen tijdens het traject vast te stellen.

startend va klanten vinden

2x per maand groep sessie

Begin van de maand houden we een Kickstart call met de groep waarin we niet alleen vooruit blikken op komende maand, maar ook afgelopen maand evalueren. Halverwege de maand geef ik een online masterclass over een onderwerp wat je helpt de gestelde doelen te behalen!

wings offline workshop

2x Offline workshop

Tijdens het traject neem je deel aan een tweetal zéér bijzondere offline workshops (gehele dagen). Deze workshops  gaan voor een doorbraak en daarmee transformatie zorgen in hoe je je business runt en groeit!

virtueel netwerken

2x per maand 1-op-1 coach call

2x per maand houden wij een 1-op-1 coach call waarin we dieper in gaan op jouw persoonlijke situatie, problemen en wensen. Zo help ik je naar een succesvolle online business die helemaal volgens JOUW spelregels groeit op een manier & tempo waar je gelukkig van wordt.

En natuurlijk ook...

 • Mailsupport of via Facebook groep: tijdens de wekelijkse sessies bespreken we altijd acties of huiswerk waarvan je vaak nog even wilt checken of het goed zit. Stuur jouw teksten, video’s, offertes, wijzigingen in je aanbod, etc. per e-mail in, zodat ik daar tussen de sessies door ook op kan reageren en feedback kan geven;
 • Templates: ben jij net zo’n s*cker voor overzicht, handige gadgets en templates waar je je eigen stempel op kan drukken? Nou die heb ik natuurlijk ook voor je! Zonder je te overspoelen, want dat is niet efficiënt 😉

Ben ik jouw Wing Woman naar een succesvol online bedrijf?

Vraag een gratis en vrijblijvende coach call aan om te bespreken of het Wing Woman Business Boost traject de versnelling gaat zijn in jouw business voor het einde van het jaar!

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

Ben jij er klaar voor om met mij als jouw Wing Woman een succesvol bedrijf te bouwen wat helemaal bij je past?!

Plan dan een (nadere) kennismaking aan om te bespreken of dit traject voor jou het verschil maken om nu echt je business next-level te brengen.

 

De investering voor het gehele traject bedraagt namelijk € 1.665,00 excl. BTW,
oftewel € 555,00 excl. BTW per maand!

(deze termijnbetaling is uiteraard zonder extra kosten, wel zo eerlijk)

Deze investering in jezelf levert je voor het eind van het jaar een succesvolle online business op waarin je eindelijk bereikt wat al zo lang onder de oppervlakte ligt te borrelen,
waar je je de directrice voelt zonder in te leveren op vrijheid en waar je je omzet onder controle hebt en houdt!

Twijfel je toch nog of je dit bedrag nu wel kan investeren?

Bedenk je dan eens het volgende;

 • Wat heeft het je toch nu toe gekost om nog niet te gaan voor je waarde, goede prijzen te vragen en nieuwe klanten te maken?
 • Wat heeft het je persoonlijk inmiddels gekost en accepteer je dat nog langer?
 • Hoeveel nieuwe en/of andere klanten moet je maken om de investering terug te verdienen?
 • Hoe lang zou je daar op dít moment over doen?
 • Hoe snel verwacht jij het bedrag terug te hebben verdiend wanneer je de zes maanden door gegroeid bent?

Ben jij één van de onderneemsters zijn die voor het eind van het jaar naar een succesvol bedrijf en ondernemerschap werkt? Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken wat dit traject voor jou kan betekenen.

1 reactie

 1. […] WING WOMAN BUSINESS BOOST […]