ONTDEK PROJECT PEGASUS: VOL VERTROUWEN JOUW MISSIE LEVEN

Een uniek business coaching traject met INZET VAn paarden!

Jij hebt iets bijzonders te bieden. Waar ben je?

Er sluimert een missie in jou die niet alleen anderen, maar ook jou zelf een prachtig leven biedt. Wellicht voel je je verplicht om iets te doen met wat je hebt geleerd en te brengen hebt. Iedereen zou dit moeten weten!

Het bepalen van jouw aanbod, met wie je gaat werken en welke prijs je hanteert, dat is nog even een uitdaging. Daarbij moeten de juiste klanten je nog weten te vinden, en daar komt het promoten van jouw praktijk om de hoek kijken. Maar als (online) marketing niet jouw ding is, hoe ga je dan efficiënt en effectief aan jouw zichtbaarheid werken?

Wij bieden de oplossing.

Wij introduceren Project Pegasus - een uniek business coaching traject met paarden dat je helpt om van voelen naar weten naar praktisch doen te gaan. Zo wordt jouw praktijk duurzaam en kun je eindelijk leven van en met jouw missie!

Wat is Project Pegasus?

Samen met jou, mij, en de paarden, gaan we het project aan om jouw praktijk goed draaiende te krijgen. We geven je vleugels, zodat ondernemen bijna moeiteloos wordt en je jouw missie GROOTS kunt leven.

Het uitsteken van je kop boven het maaiveld, zichtbaar zijn, je uitspreken, tegen de reguliere stroming in durven gaan - dat zijn uitdagingen die we samen aangaan. Want hoewel dit niet zonder kriebels komt (leuk én spannend!), voelen we dat het de bedoeling is om onze missie te leven.

Wat doen de paarden?

Ze toetsen waar we tegenaan lopen of wat we in de gloria bedenken. Ze houden ons met de benen op de grond, maar laten wel ervaren waar het mooier en groter kan. Ze dragen, confronteren en halen ons authentieke zelf, onze missie naar boven. In de sessies ondernemen we niet op durf, maar op ZIJN. Want alles is er al...

lindsy bruin ondernemen volgens eigen regels

Project Pegasus = 1-op-1 coaching traject

Je bent klaar om de diepte in te gaan. Dit traject draait helemaal om jou en jouw business.
We nemen alle ruimte & tijd om samen de diepte in te gaan.

We schuwen geen 'moeilijke' topics. Je voelt aan alles dat het tijd is om all-in te gaan.

 4 maanden werken wij samen:

 • 1x offline Kick-off sessie van 2,5 uur incl. coaching met de kudde
 • 3x offline sessie van 1,5 uur incl. coaching met de kudde
 • 4x online sessie van ¾ uur zonder paarden om door te pakken op het praktische vlak
 • Tussendoor contact via e-mail waarbij ik met je meekijk naar wat je creëert en je me alles mag vragen & voorleggen waar je tegenaan loopt.

Dit traject is dus zowel hands-on aan de oppervlakte als verrijkend in de diepte!

De investering bedraagt € 2.222,- excl. BTW

Wat is het resultaat van dit traject?

We werken aan een stevige fundering onder (de volgende stap van) jouw praktijk. We onderzoeken het ideale aanbod voor jouw ideale klant en stellen een prijsstrategie op die niet alleen passend is, maar ook goed betaald wordt. Samen creëren we een werkende strategie die volledig aansluit bij jouw expertise en missie als coach.

Daarbij doorbreken we 'dat' wat jou nu nog tegenhoudt om zelf die stappen te nemen waarvan je weet dat ze je succes gaan brengen: zichtbaarheid, durf, het waard zijn... het mag jou goed gaan!

De Kudde = groepstraject met 4 vrouwen

Jij bent klaar om de verbinding aan te gaan. Je gelooft in de kracht van samen en staat open voor nieuwe samenwerkingen.
Mogelijk vind je het werken in een groep gewoon prettig. Of heb je nu iets minder budget. Dan is deelnemen in 'De Kudde' een win-win voor jou!

Je volgt dezelfde structuur als die van Project Pegasus. Wellicht iets minder de diepte in (hoewel wij dat niet bepalen, maar de paarden), maar wel samen met 3 andere vrouwen all-in voor het doorpakken van jouw business.

 4 maanden werken wij samen in een groep van maximaal 4 vrouwen:

 • 1x offline Kick-off sessie van 2,5 uur incl. coaching met de kudde
 • 3x offline sessie van 2 uur uur incl. coaching met de kudde
 • 4x online sessie van ¾ uur zonder paarden om door te pakken op het praktische vlak
 • Tussendoor contact via e-mail waarbij ik met je meekijk naar wat je creëert en je me alles mag vragen & voorleggen waar je tegenaan loopt.

Je weet heel goed waar je heen wilt met jouw business, maar gaat het nu ook echt DOEN!

De investering bedraagt € 600,- excl. BTW

Wat is het resultaat van dit traject?

We werken aan een stevige fundering onder (de volgende stap van) jouw praktijk. We onderzoeken het ideale aanbod voor jouw ideale klant en stellen een prijsstrategie op die niet alleen passend is, maar ook goed betaald wordt. Samen creëren we een werkende strategie die volledig aansluit bij jouw expertise en missie als coach.

Daarbij doorbreken we 'dat' wat jou nu nog tegenhoudt om zelf die stappen te nemen waarvan je weet dat ze je succes gaan brengen: zichtbaarheid, durf, het waard zijn... het mag jou goed gaan!

4 MAANDEN WERKEN WIJ AAN HET KICKSTARTEN VAN JOUW MISSIE

De reden dat ik een 4 maanden traject adviseer is omdat communiceren wat je doet, zeker online, minstens 3 maanden nodig heeft om duurzaam effectief te zijn. De online wereld heeft vaak langer nodig om op te warmen, je (beter) te leren kennen en te besluiten om met je in zee te gaan. Tel daarbij op dat je zelf nog zoekende bent en uit mag proberen wat voor jou werkt en dan hebben we gewoonweg tijd nodig om iets stevigs neer te zetten waarop je verder uit en door kunt bouwen.

Neem nu actie!

Als je klaar bent om vol vertrouwen jouw missie te leven, neem dan nu contact op via e-mail op lindsy@lindsybruin.nl. Ik nodig je uit om persoonlijk kennis te maken, al je vragen te bespreken en te ontdekken hoe Project Pegasus jouw praktijk kan transformeren.

"Lindsy is een kei van een coach! Heeft zij mij alle antwoorden gegeven op de vraagstukken, waar ik mee worstelde? Nee, zeker niet! Wel stelde ze mij precies de goede vragen, waardoor ik de gedachten in mijn hoofd weer op de goede plek kon zetten. Lindsy was heerlijk kritisch en direct. Ze stelde fijne, prikkelende vragen, die precies waren wat ik nodig had. Het tweede deel van de sessie, bij de paarden, was daarna een inkoppertje. De paarden deden precies wat er nodig was, Lindsy stelde daar weer de juiste vragen bij en voor ik het wist, had ik een jarenlang dilemma om-gedacht en was de oplossing kristalhelder.

Een sessie met Lindsy is echt een aanrader, als je open naar je eigen blokkades durft te kijken en een steuntje (of vriendelijk duwtje) in de rug wilt om zelf je problemen op te lossen."

Erwin 

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de sessie en dat zette direct al het een en ander in werking.
Veiligheid, controle. Maar ook wat zouden de paarden laten zien aan mij, maar ook vooral ván mij?.

Met grote verhalen en gedachten begon ik aan de sessie. Uiteindelijk kon ik onder de professional en veilige begeleiding (in de meest brede zin van het woord veiligheid) van Lindsy zijn.

Zijn met alles wat er wel en niet was. Zijn met wie ik ben. Een ervaring die ik nog niet zó bewust eerder heb ervaren.

Het heeft mij rust en vertrouwen gegeven in het moment en tools om deze te bewaken in het dagelijks leven.

Super waardevol en oprecht een aanrader voor iedereen die graag ''hard werkt''. Just be. Dat kan bij de paarden en Lindsy."

Brenna

“Al een tijdje merkte ik dat er iets blokkeerde bij mij, maar ik kwam er maar niet achter wat dat was. Iets in mijn bedrijf of meer iets privé. En dan kun je het afwachten en gewoon doorgaan of je pakt die blokkade aan met Lindsy.

Nadat we mijn situatie besproken hadden gingen we naar het weiland. Daar zaten we ontspannen op een afstand de paarden te bewonderen. We deden een opstelling met de paarden en door de vragen die Lindsy stelde kwam daar opeens het inzicht en werd duidelijk wat die blokkade bij mij veroorzaakte.

Lindsy voelt goed aan wat er nodig is. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en bied je de ruimte om je eigen antwoorden te vinden. Een prachtige combinatie met de paarden die je spiegelen. Confronterend op een prettige manier.

Mocht ik in de toekomst nog een keer vastlopen, dan plan ik weer een doorbraaksessie bij Lindsy. Want na 1 sessie heb je al zoveel helderheid!”

Patricia

waarom zou je mij als jouw businesscoach kiezen?

Unieke Inlevingsvermogen: Als paardencoach begrijp ik als geen ander hoe ik me kan inleven in mijn klanten, vooral als het gaat om paardencoaches. Ik begrijp de specifieke uitdagingen en unieke behoeften die gepaard gaan met het beoefenen van paardencoaching.

Strategische Zakelijke Groei: Wat mijn coachingtraject onderscheidt, is de focus op zakelijke groei met behulp van paardencoaching. Het is niet alleen bedoeld om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, maar ook om zakelijke belemmeringen te doorbreken door de kracht van paardencoaching te benutten. Als paardencoach begrijp ik de waarde van deze aanpak en hoe het kan bijdragen aan zowel persoonlijke als zakelijke transformatie.

Belemmeringen Doorbreken met Paardencoaching: Voor paardencoaches is het essentieel om paardencoaching niet alleen in te zetten voor cliënten, maar ook voor hun eigen zakelijke groei. In mijn traject moedig ik aan om de kracht van paardencoaching te integreren in je onderneming. Hiermee kunnen belemmeringen worden doorbroken en kun je jezelf positioneren als een succesvolle paardencoach die zowel persoonlijke als zakelijke doelen bereikt.

Mijn coachingtraject gaat verder dan reguliere business coaching. Het is een unieke reis waarin paardencoaching de sleutel is tot jouw zakelijke succes. Kies voor dit traject als je niet alleen jezelf wilt ontwikkelen, maar ook je praktijk naar nieuwe hoogten wilt brengen met de kracht van paardencoaching.

Meer details over de offline sessies

 1. Kick-off Sessie: Tijdens deze inspirerende kick-off sessie gaan we diep in op het vormgeven van jouw praktijk. Naast een krachtige coaching sessie met de paarden, nemen we praktisch de tijd om te bespreken hoe jij jouw praktijk het liefst ziet. Gaat jouw voorkeur uit naar online of offline werken? Werk je graag met groepen of individuele trajecten? Hoe zien losse sessies eruit en wat is de ideale duur van trajecten? We toetsen of deze praktische invulling past binnen jouw persoonlijke leven en of het voldoende oplevert om comfortabel van te kunnen leven.
 2. Marketing en Zichtbaarheid - 2e offline sessie: In deze sessie richten we ons op jouw marketing en zichtbaarheid. We onderzoeken wat je al weet, wat je kunt en wat je durft. Identificeren waar je jezelf mogelijk nog belemmert of inhoudt. Dit thema wordt niet alleen praktisch uitgedacht, maar ook getoetst bij de paarden. Ze zullen je inzichten bieden en helpen bij het overwinnen van eventuele belemmeringen.
 3. Strategie achter Jouw Praktijk - 3e offline sessie: Nu we een duidelijk beeld hebben van het wat, wie en waarom, en hoe we jouw marketing gaan insteken, duiken we dieper in op de strategie achter jouw praktijk. We stellen een strategisch plan op, waaronder bijvoorbeeld een actieplan dat naadloos past binnen jouw planning. Deze sessie is ontworpen om jouw visie te vertalen naar een doordachte strategie die de groei van jouw praktijk stimuleert.
 4. Financiële Planning en Toekomstige Groei - 4e offline sessie: In deze laatste sessie nemen we nogmaals de gehele fundering van jouw praktijk door, inclusief een gedetailleerde financiële planning. We bespreken wat jouw praktijk na dit traject nog succesvoller zal maken en hoe je de groei duurzaam kunt voortzetten. Dit is het moment om concrete stappen te zetten voor een bloeiende toekomst.