Over mij : )

Omdat je niet zomaar een coach kiest, vertel ik je hier graag iets meer over mijzelf als mens en onderneemster

Wat leuk dat je wat meer over me wilt weten!

Zoals je wellicht hebt gezien op mijn Insta-account @lindsybruin ben ik getrouwd met Leon, moeder van twee kleine aapjes Amara & Kai, paardenmama van Don & Veron en hoort Dita er ook nog bij! Dolle boel met die kids, beesten en twee ondernemende ouders in het gezin 馃檪

Des te belangrijker om 茅cht te kunnen genieten van het werk wat ik doe - ik word werkelijk waar ontzettend gelukkig van het coachen van online ondernemers. En nee, dat is heus niet de makkelijkste weg is, want ik ben schaamteloos ambitieus (net zoals mijn klanten!), zet altijd door en ben niet bang om moeilijke keuzes te maken.聽

Lindsy Bruin coach voor online ondernemen

"Ik geloof in en-en, denk in oplossingen & zie altijd kansen

Vijf jaar聽 jaar terug startte ik mijn eigen business als VA / online marketing professional en ik groeide hard! Aan klanten had ik absoluut geen gebrek. Toch was ik niet tevreden en voelde ik me niet succesvol... Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, die me onvoldoende uitdaagde, maar die ik toch best goed kon helpen. Daarnaast gaf ik dagelijks veel gratis advies weg tijdens 'gezellige' gesprekken, wat maakte dat ik pas 's avonds (en 's nachts) mijn opdrachten en marketing plannen voor mijn klanten uit kon werken. Grenzen waren vaag, ik durfde ze ook niet goed te stellen en ik bleef in de starters mindset hangen, terwijl dat allang niet meer nodig was.

Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik stopte met wat niet langer voor me werkte en besloot een business te bouwen dat 茅cht bij mij paste. Wat ik goed kon combineren met mijn gezin en de paarden, zonder 's nachts wakker te liggen van alle onderdrukte ambities!

Nu werk ik werkelijk waar met de leukste klanten die ik help een bedrijf te bouwen wat ook helemaal bij hen past. Als ondernemer en CEO ben je jouw bedrijf en dus sta jij aan het roer om dat bedrijf z贸 te bouwen dat niet alleen jij, maar ook jouw klanten het beste resultaat behalen.

Online marketing inzetten om nieuwe en de beste klanten aan te trekken is iets wat me mateloos intrigeert. Ik ben van altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte en pik precies d谩t er uit wat ik praktisch, effici毛nt en effectief v贸贸r me kan laten werken. Want hoewel ik heel graag 脿脿n m'n bedrijf werk - ik wil er vooral zijn voor m'n klanten 茅n voldoende tijd over hebben voor mijn gezin en de beestenboel.

Ben je benieuwd of wij een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen? Boek een een gratis coach call ter kennismaking en stel me alle vragen waar je tegenaan loopt. Ik zorg ervoor dat je direct weer door kan met het groeien van jouw business!

Durven is de sleutel tot succes!

Favorieten_20210325162607_IMG_24711617122816357 (1)

Wist je overigens dat ik...

  • slechts 3 dagen werk, verdeeld over vier dagen?
  • mijn vaste baan op zei om te gaan ondernemen, daarna zwanger bleek van ons 2e kind en mijn man ook nog zonder werk kwam te zitten?
  • we overigens 贸贸k nog eens net een nieuw huis gekocht hadden 茅n o ja, we ook twee eigen paarden tot onze zorg mogen rekenen?
  • inmiddels geleerd heb dat tegenslagen je vooral leren doelgericht en effici毛nt te werken?
  • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
  • altijd en overal kansen en oplossingen zie?
  • stiekem ook nog eens echte marketing & tech nerd ben?

Boek聽een聽gratis coach call om elkaar beter te leren kennen. Ik leer je graag (beter) kennen en denk altijd vrijblijvend mee hoe ik je kan helpen aan een succesvol online bedrijf wat bij jouw lifestyle past!

Of laat jouw naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op om een kennismaking in te plannen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.