Over mij & mijn kudde

Wie ik ben als mens, coach & onderneemster lees je hier

Wat leuk dat je wat meer over me wilt weten!

Zoals je wellicht hebt gezien op mijn Insta-account @lindsybruin ben ik getrouwd met Leon, moeder van inmiddels alweer drie prachtige kinderen: Amara, Kai & Lexi, hebben we twee paarden, namelijk Don & Veron en thuis ook nog een flinke beestenboel! Altijd iets te doen met kids, beesten en twee ondernemende ouders in het gezin 🙂

Des te belangrijker om écht te kunnen genieten van het werk wat ik doe - ik word werkelijk waar ontzettend gelukkig van het coachen met de paarden. Of het nu gaat om een persoonlijk probleem, het bewuster worden van wat er in de onderstroom speelt, hoe je wél voor jezelf kunt kiezen of hoe je jouw business groeit... we 'gooien' het in de kudde en volgen waar het ons brengt.

Persoonlijk en business mengen? Dat is toch not done? Wanneer je je leven en werk los van elkaar ziet... streeft naar een werk/privé balans, ja dan wellicht wel. Wanneer je jouw werk (baan of business) als onderdeel van jouw leven ziet... dan ben je mijn kind of people 🙂 Want werk is maar werk, zelfs wanneer dat (nu) nog niet zo voelt. Tenminste, zo denk ik er over!

business-prive-balans

"Ik geloof in en-en, denk in oplossingen & zie altijd kansen

Zeven jaar jaar terug startte ik mijn eigen business als VA / online marketing professional en ik groeide hard! Aan klanten had ik absoluut geen gebrek. Toch was ik niet tevreden en voelde ik me niet succesvol... Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, die me onvoldoende uitdaagde, maar die ik toch best goed kon helpen. Daarnaast gaf ik dagelijks veel gratis advies weg tijdens 'gezellige' gesprekken, wat maakte dat ik pas 's avonds (en 's nachts) mijn opdrachten en marketing plannen voor mijn klanten uit kon werken. Grenzen waren vaag, ik durfde ze ook niet goed te stellen en ik bleef in de starters mindset hangen, terwijl dat allang niet meer nodig was.

Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik stopte met wat niet langer voor me werkte en besloot een business te bouwen dat écht bij mij paste. Wat ik goed kon combineren met mijn gezin en de paarden, zonder 's nachts wakker te liggen van alle onderdrukte ambities!

Ik startte mijn werk als business coach waarbij ik andere onderneemster mocht helpen een online business op EIGEN wijze te runnen & groeien. Wat was dit gaaf om te doen! Ik hielp mijn klanten hun plek aan het roer te pakken om dat bedrijf zó te bouwen dat niet alleen zij, maar ook jouw klanten het beste resultaat behaalden.

Ook hielp ik hen hun online marketing zo in te zetten om nieuwe en de beste klanten aan te trekken waarbij ze marketing praktisch, efficiënt en effectief vóór hen lieten werken, zodat er tijd over bleef voor een leven naast het werk.

Maar toen...

Toen kwam ik keer op keer tegen dat we altijd weer tegen een bepaalde muur op botsten. Een blokkade die we probeerde te omzeilen, maar steeds terug kwam. Door middel van het inzetten van de paarden tijdens de coaching onderzoek ik nu samen met mijn klanten wat die blokkades inhouden & hoe we dóór de blokkade heen kunnen groeien.

Keer op keer prikken de paarden door naar de essentie, dat wat wij mogelijk niet eens kunnen of willen bedenken, zij zetten ons terug naar die plek wat aandacht behoeft.

En nu?

Nu (januari 2024) ben ik alweer enkele maanden aan het werk na mijn verlof na de geboorte van Lexi (nu 6 maanden oud). Ik had een plan, voerde het plan uit, stelde het bij, schaalde het op en... mijn missie is nog veel helderder dan ooit! Ik ben dé business community voor paardencoaches... want we hebben zulk mooi werk wat véél bekender mag worden. Aangezien de meeste paardencoaches waanzinnig goed zijn in hun werk als coach, maar van marketing, sales & business processen weinig kaas hebben gegeten (en dat deel van de praktijk ook gewoon niet leuk vinden) hebben we nog een slag te slaan in het ontwikkelen van de ondernemer skills die het groeien van de praktijken én het bekender maken van paardencoaching gaan realiseren.

Ik zit vol energie en ik vind het heerlijk om ook weer aan het werk te zijn naast onze dolle boel thuis!

Wil je meer van mij zien? Volg me op Insta waar ik bijna dagelijks updates plaats en altijd in ben voor een gesprek via de DM!

Wist je overigens dat ik...

  • vier dagen per week slechts enkele uren per dag werk... ik werk ontzettend efficiënt en weet wat werkt, zodat ik veel tijd met m'n gezin & beestenboel kan spenderen;
  • ik wekelijks mijn kennis op het gebied van (systemische & business) coaching bijspijker? Ook voor mijn opleiding neem ik de ruimte en ik onderzoek wekelijks bij mijn kudde wat mijn volgende stap is;
  • inmiddels geleerd heb dat tegenslagen je vooral leren doelgericht en efficiënt te werken?
  • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
  • altijd en overal kansen en oplossingen zie?
  • stiekem ook nog eens echte marketing & tech nerd ben? : )

Wat zou jij nog van mij willen weten? Stuur jouw vraag gewoon via de e-mail: lindsy@lindsybruin.nl of de DM @lindsybruin (Instagram), vind ik oprecht leuk!

lindsy-bruin-coaching-va