Skip to content

Aan klanten en uitdaging geen gebrek, maar toch...

Jarenlang werkte ik voor grote, internationale en toonaangevende bedrijven in de bancaire, vastgoed en olie sector en waar ik nauw contact onderhield met onze klanten. Ik zette mijzelf voor 100% in en ik deed altijd meer dan van mij verwacht werd. Meer dan 40 uur werkte ik week na week, tot ik merkte dat ik constant tegen de muur van mijn ambities aan bleef lopen. Ik kon nooit alles uit mijn werk halen, zoals ik het had willen doen en hiermee een maximaal resultaat voor het bedrijf te halen. En dat zorgde voor frustratie en vermoeidheid.

Na ruim tien jaar was het tijd om de keuze te maken om te breken met de beperkingen die mijn werknemerschap met zich mee bracht.

Ik startte mijn eigen onderneming als virtual assistent (VA) en ik groeide hard! Aan klanten en uitdaging absoluut geen gebrek. Toch viel ik langzaam weer in hetzelfde patroon. Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, maar ik wilde ze zo graag helpen! Na ruim 1,5 jaar ging het wringen, ik liep gewoon wéér tegen die muur aan! Door de inhoud van mijn opdrachten kon ik niet het maximale uit mijn klanten halen. Er zat zo veel meer in en ik kon als VA niet het resultaat behalen voor mijn klanten waarvan ik wist dat we het er uit konden halen!

En dus, besloot ik mijn succesvolle VA business te stoppen en een nieuw aanbod als business coach op te zetten. Was dit een makkelijke keuze? Nee… Was het eng? Ja! Want ook ik heb een gezin thuis zitten wat afhankelijk is van mijn inkomsten.

But I did it anyway!

En weet je? Door te stoppen met dat wat niet werkt, komt het altijd goed. Sterker nog, na het doorbreken van iedere moeilijke keuze worden zowel ik, als mijn gezin en zeker mijn klanten er beter van! Ik zeg niet dat het gemakkelijk is, maar wel dat dit mijn leven en die om mij heen zoveel vooruitgang en geluk heeft gebracht.

Lindsy Bruin business coaching meer klanten vinden betere klanten vinden online marketing
Lindsy Bruin business coaching meer klanten vinden betere klanten vinden online marketing

Durven is de sleutel tot succes!

Lindsy Bruin business coaching meer klanten vinden betere klanten vinden online marketing

Wees niet bang voor je eigen groei

Veel ondernemers waar ik mee gewerkt heb, hebben een mooi bedrijf neergezet en zijn er klaar voor om hun bedrijf te groeien, meer én betere klanten aan te trekken en van dienst te zijn. Aan hun aanbod, kennis en passie ligt het écht niet. Ze weten alleen niet goed wat de juiste aanpak is om deze groei te verwezenlijken.

Zodra ik met deze ambitieuze ondernemers in gesprek ga, voelde ik het: de passie, het enthousiasme en de kennis over hun bedrijf of product. Maar vervolgens zie ik het, in hun online marketing, nergens in terug. De website en social media zien er uit en klinken net zoals de concurrent, waar is het onderscheidend vermogen? Ik weet dat je het in je hebt! Wat zonde!

“Mijn klanten vind ik niet via online marketing” “Hoe vaak ik dit niet heb gehoord. Sorry maar nee, dit is niet waar. Jij en ik, voor we met iemand gaan werken checken altijd de website en op z’n minst het LinkedIn profiel van die persoon of dat bedrijf. Jouw klanten vindt jij en zij vinden jou zeker via online marketing. Je weet alleen nog niet hoe.  Twijfel niet aan je aanbod, maar werk aan een goed plan om jouw aanbod wereldkundig te maken!

Jouw prachtige onderneming ben je niet voor niets gestart. Je bent niet al zo ver gekomen om nu te settelen voor “het loopt best goed”. Het succes ligt voor het oprapen en ik je begeleid je in hoe je succesvol nieuwe en betere klanten naar binnen haalt.

Ben ik jouw business coach?

Dus, stagneert de groei van jouw klantenkring, voel je je hier niet meer goed bij en durf jij de keuze te maken om hier iets aan te gaan doen? Ga ervoor en durf het gewoon te doen. Maar wel met een goede strategie en een doordacht plan.

Wil jij succesvol nieuwe klanten werven? Klik op onderstaande knop en ik neem contact met je op!

Wist je dat ik...

  • zelf al 100.000 op mijn bek ben gegaan en elke keer wanneer ik opsta weer groei in mijn ondernemerschap?
  • mijn vaste baan op zei om te gaan ondernemen, zwanger was van mijn 2e kind en mijn man zonder werk kwam te zitten?
  • we vervolgens óók nog een nieuw huis gekocht hadden én o ja, we ook nog 2 paarden hebben staan?
  • alles (ja, echt alles) vier met taart?!
  • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
  • van nature een positieve en motiverende energie bij me draag waardoor samenwerken niet alleen super effectief, maar ook leuk is?
  • altijd eerlijk ben (ook al is het niet altijd leuk om te horen)?
  • mijn ideale klant, Harvey Specter, ontdekte en definieerde tijdens het kijken van mijn ‘guilty pleasure’ serie Suits op Netflix?

Nader kennis maken? Neem contact met me op en we plannen een gratis 30 minuten coach call om elkaar beter te leren kennen.

Scroll To Top