Skip to content

Aan klanten en uitdaging geen gebrek, maar toch...

Jarenlang werkte ik voor grote, internationale en toonaangevende bedrijven in de bancaire, vastgoed en olie sector en waar ik nauw contact onderhield met onze klanten. Ik zette mijzelf voor 100% in en ik deed altijd meer dan van mij verwacht werd. Meer dan 40 uur werkte ik week na week, tot ik merkte dat ik constant tegen de muur van mijn ambities aan bleef lopen. Ik kon nooit alles uit mijn werk halen, zoals ik het had willen doen en hiermee een maximaal resultaat voor het bedrijf te halen. En dat zorgde voor frustratie en vermoeidheid.

Na ruim tien jaar was het tijd om de keuze te maken om te breken met de beperkingen die mijn werknemerschap met zich mee bracht.

Ik startte mijn eigen onderneming als virtual assistent (VA) en ik groeide hard! Aan klanten absoluut geen gebrek. Toch viel ik langzaam weer in hetzelfde patroon. Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, maar die ik toch best goed kon helpen... Ik gaf dagelijks veel gratis advies weg aan klanten, potentiële klanten en kennissen en werkte 's avonds (en 's nachts) mijn adviezen voor mijn klanten uit. Ik bleef in de starters mindset hangen, terwijl dat allang niet meer nodig was.

Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik kon mezelf ook niet meer serieus nemen, want de adviezen die ik anderen gaf, voerde ik zelf niet uit. En dus, besloot ik mijn succesvolle VA business te stoppen en een nieuwe weg als business coach op te zetten. Was dit een makkelijke keuze? Nee… Was het eng? Ja! Want ook ik heb een gezin thuis zitten wat afhankelijk is van mijn inkomsten.

But I did it anyway!

En weet je? Inmiddels heb ik geleerd dat door te stoppen met wat niet werkt, er niet alleen tastbare ruimte komt om je te richten op waar je graag naartoe wilt, maar er ook ruimte in je hoofd komt om beter te focussen en sneller te groeien. Sterker nog, na het doorbreken van iedere moeilijke keuze zie ik een enorme groei voor mezelf, mijn gezin en zeker mijn klanten ontstaan! 

Lindsy Bruin business coaching
business coach marketeer lindsy bruin

Durven is de sleutel tot succes!

Spreker business coach lindsy bruin bedrijfsgroei doorbreken doorpakken

Het mag, kiezen voor jezelf, kiezen voor succes!

Veel ondernemers waar ik mee gewerkt heb, hebben een mooi bedrijf neergezet en zijn er klaar voor om hun bedrijf te groeien, meer én betere klanten aan te trekken en deze nog beter van dienst te zijn. Aan hun aanbod, kennis en passie ligt het écht niet. Ze weten alleen niet goed wat de juiste aanpak is om deze groei te verwezenlijken.

Zodra ik met deze ambitieuze ondernemers in gesprek ga, voelde ik het: de passie, het enthousiasme en de kennis over hun bedrijf of product. Maar vervolgens zie ik het in de keuzes die ze maken en de acties die ze uitvoeren niet terug. Wat zonde! Want zo groei je niet of minder snel en zit je gewoon niet lekker in je bedrijf.

Jouw prachtige onderneming ben je niet voor niets gestart. Je bent niet al zo ver gekomen om nu te settelen voor “het loopt best goed”. Het succes ligt voor het oprapen en ik je begeleid je in hoe je succesvol nieuwe en betere klanten naar binnen haalt.

Ben ik jouw business coach?

Dus, stagneert de groei van jouw klantenkring, voel je je hier niet meer goed bij en durf jij de keuze te maken om hier iets aan te gaan doen? Ga ervoor en durf het gewoon te doen. Maar wel met een goede strategie en een doordacht plan.

Wil jij een serieus en succesvol bedrijf bouwen?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op om een kennismaking in te plannen:

Lindsy Bruin business coaching

Wist je dat ik...

  • elke dag uitdagingen tegenkom en overwin in het groeien van mijn bedrijf en de voortgang er van?
  • mijn vaste baan op zei om te gaan ondernemen, daarna zwanger bleek van ons 2e kind en mijn man ook nog zonder werk kwam te zitten?
  • we overigens óók nog eens net een nieuw huis gekocht hadden én o ja, we ook twee eigen paarden tot onze zorg mogen rekenen?
  • alles (ja, echt alles) vier met taart?!
  • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
  • van nature een positieve en motiverende energie bij me draag waardoor samenwerken niet alleen super effectief, maar ook leuk is?
  • altijd eerlijk ben (ook al is het niet altijd leuk om te horen)?
  • mijn eerdere ideale klant, Harvey Specter, ontdekte en definieerde tijdens het kijken van mijn ‘guilty pleasure’ serie Suits op Netflix?

Even kennismaken en bespreken hoe ik je aan een serieus en succesvol bedrijf kan helpen? Neem contact met me op en we plannen een gratis 30 minuten coach call om elkaar beter te leren kennen.

Scroll To Top