Skip to content

Aan klanten en uitdaging geen gebrek, maar toch...

Hi! 

Wat leuk dat je wat meer over me wilt weten!

Zoals je wellicht hebt gezien ben ik een badass business coach - ik ben schaamteloos ambitieus, zet altijd door en ben niet bang om moeilijke keuzes te maken. 

Ruim vier jaar terug, voordat ik business coach werd, startte ik mijn eigen business als online marketing professional en ik groeide hard! Aan klanten had ik absoluut geen gebrek. Toch was ik niet tevreden en voelde ik me niet succesvol... Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, die me onvoldoende uitdaagde, maar die ik toch best goed kon helpen. Daarnaast gaf ik dagelijks veel gratis advies weg tijdens 'gezellige' gesprekken, wat maakte dat ik pas 's avonds (en 's nachts) mijn opdrachten en marketing plannen voor mijn klanten uit kon werken. Grenzen waren vaag, ik durfde ze ook niet goed te stellen en ik bleef in de starters mindset hangen, terwijl dat allang niet meer nodig was.

Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik stopte rigoureus (wat ik niet per sé aanraad, haha) met alles wat niet langer voor me werkte en besloot een business te bouwen die écht bij mij paste. Wat ik goed kon combineren met mijn gezin en de paarden, zonder 's nachts wakker te liggen van alle zorgen, twijfels en onderdrukte ambities!

Nu werk ik werkelijk waar met de leukste klanten die ik help een bedrijf te bouwen wat ook helemaal bij hen past. Als ondernemer en CEO ben je jouw bedrijf en dus sta jij aan het roer om dat bedrijf zó te bouwen dat niet alleen jij, maar ook jouw klanten het beste resultaat behalen.

Online marketing voeren teneinde nieuwe en de beste klanten aan te trekken is iets wat me mateloos intrigeert. Ik ben van altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte en pik precies dát er uit wat ik praktisch, efficiënt en effectief vóór me kan laten werken. Want hoewel ik heel graag ààn m'n bedrijf werk - ik wil er vooral zijn voor m'n klanten én voldoende tijd over hebben voor mijn gezin en de beestenboel.

Ben je benieuwd of wij een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen? Boek een vrijblijvende sessie en we maken kennis tijdens een gratis coach call.

_ACE1932
1623784_10200537624842388_341463980_n

Durven is de sleutel tot succes!

Lindsy Bruin

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op om een kennismaking in te plannen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wist je dat ik...

  • elke dag uitdagingen tegenkom en overwin in het groeien van mijn bedrijf en de voortgang er van?
  • mijn vaste baan op zei om te gaan ondernemen, daarna zwanger bleek van ons 2e kind en mijn man ook nog zonder werk kwam te zitten?
  • we overigens óók nog eens net een nieuw huis gekocht hadden én o ja, we ook twee eigen paarden tot onze zorg mogen rekenen?
  • alles (ja, echt alles) vier met taart?!
  • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
  • van nature een positieve en motiverende energie bij me draag waardoor samenwerken niet alleen super effectief, maar ook leuk is?
  • altijd eerlijk ben (ook al is het niet altijd leuk om te horen)?
  • mijn eerdere ideale klant, Harvey Specter, ontdekte en definieerde tijdens het kijken van mijn ‘guilty pleasure’ serie Suits op Netflix?

Even kennismaken en bespreken hoe ik je aan een serieus en succesvol bedrijf kan helpen? Neem contact met me op en we plannen een gratis 30 minuten coach call om elkaar beter te leren kennen.

Scroll To Top