Over mij : )

Wie ik ben als mens & onderneemster lees je hier

Wat leuk dat je wat meer over me wilt weten!

Zoals je wellicht hebt gezien op mijn Insta-account @lindsybruin ben ik getrouwd met Leon, moeder van twee kleine aapjes Amara & Kai, hebben we twee paarden, namelijk Don & Veron en thuis ook nog een flinke beestenboel! Altijd iets te doen met kids, beesten en twee ondernemende ouders in het gezin 馃檪

Des te belangrijker om 茅cht te kunnen genieten van het werk wat ik doe - ik word werkelijk waar ontzettend gelukkig van het onderzoeken hoe je jouw business v贸贸r je kan laten werken. En nee, dat is heus niet de makkelijkste weg is, want ik ben schaamteloos ambitieus (net zoals mijn klanten!), zet altijd door en ben niet bang om moeilijke keuzes te maken.聽

succesvol-online-ondernemen-lindsy

"Ik geloof in en-en, denk in oplossingen & zie altijd kansen

Zes jaar jaar terug startte ik mijn eigen business als VA / online marketing professional en ik groeide hard! Aan klanten had ik absoluut geen gebrek. Toch was ik niet tevreden en voelde ik me niet succesvol... Ik nam klanten en opdrachten aan die eigenlijk niet bij mij paste, die me onvoldoende uitdaagde, maar die ik toch best goed kon helpen. Daarnaast gaf ik dagelijks veel gratis advies weg tijdens 'gezellige' gesprekken, wat maakte dat ik pas 's avonds (en 's nachts) mijn opdrachten en marketing plannen voor mijn klanten uit kon werken. Grenzen waren vaag, ik durfde ze ook niet goed te stellen en ik bleef in de starters mindset hangen, terwijl dat allang niet meer nodig was.

Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik stopte met wat niet langer voor me werkte en besloot een business te bouwen dat 茅cht bij mij paste. Wat ik goed kon combineren met mijn gezin en de paarden, zonder 's nachts wakker te liggen van alle onderdrukte ambities!

Ik startte mijn werk als business coach waarbij ik andere onderneemster mocht helpen een online business op EIGEN wijze te runnen & groeien. Wat was dit gaaf om te doen! Ik hielp mijn klanten hun plek aan het roer te pakken om dat bedrijf z贸 te bouwen dat niet alleen zij, maar ook jouw klanten het beste resultaat behaalden.

Ook hielp ik hen hun online marketing zo in te zetten om nieuwe en de beste klanten aan te trekken waarbij ze marketing praktisch, effici毛nt en effectief v贸贸r hen lieten werken, zodat er tijd over bleef voor een leven naast het werk.

Maar toen...

Toen kwam ik keer op keer tegen dat we altijd weer tegen een bepaalde muur op botsten. Een blokkade die we probeerde te omzeilen, maar steeds terug kwam. Door middel van het inzetten van de paarden tijdens de coaching onderzoek ik nu samen met mijn klanten wat die blokkades inhouden;

 • hoe lossen we de blokkade / het patroon of probleem op?
  OF
 • hoe laten we het los wanneer het niet op te lossen valt?

Keer op keer prikken de paarden door naar de essentie, dat wat wij mogelijk niet eens kunnen of willen bedenken, zij zetten ons terug naar聽die plek wat aandacht behoeft.

Ben je benieuwd of wij een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen? Boek een een gratis coach call ter kennismaking en stel me alle vragen waar je tegenaan loopt. Daarna bespreken we of het coachen met paarden jou kan helpen om weer door te gaan met jouw business... en je ook gewoon lekker kunt leven!

Durf op EIGEN-wijze jouw pad te bewandelen

Lindsy-Bruin-coach-met-paard

Wist je overigens dat ik...

 • slechts 3 dagen werk, verdeeld over vier dagen?
 • mijn vaste baan op zei om te gaan ondernemen, daarna zwanger bleek van ons 2e kind en mijn man ook nog zonder werk kwam te zitten?
 • we overigens 贸贸k nog eens net een nieuw huis gekocht hadden 茅n o ja, we ook twee eigen paarden tot onze zorg mogen rekenen?
 • inmiddels geleerd heb dat tegenslagen je vooral leren doelgericht en effici毛nt te werken?
 • nooit, maar dan ook nooit op geef en dus een enorme doorzetter ben?
 • altijd en overal kansen en oplossingen zie?
 • stiekem ook nog eens echte marketing & tech nerd ben?

Boek聽een聽gratis coach call om elkaar beter te leren kennen. Ik leer je graag (beter) kennen en denk altijd vrijblijvend mee hoe ik je kan helpen aan een succesvol online bedrijf wat bij jouw lifestyle past!