Samen wèl werken áán jouw business?

Boek nu de Wing Woman Business Boost dag op di. 2 of vr. 5 november

Vind jij het lastig om tijd vrij te maken om nu eens echt AAN jouw business te werken? Of weet je niet waar te beginnen?

Boek dan jouw Wing Woman Business Boost dag met mij waar we samen meters gaan maken èn de nuttige breaks invullen voor volledige focus & inspiratie!

Mogelijk neem je het je al tijden voor... "vandaag ga ik echt een hele dag AAN mijn eigen business werken".... en voor je het weet is de dag voorbij of zijn er toch weer afspraken in jouw planning geslopen. Zonde! Want je weet zelf hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken om jouw eigen business te groeien.

En misschien komt het eens zo ver, maar zit je een hele dag te dubben over waar je dan exact je tijd aan spendeert, start je een hoop op wat je niet afrond of pruts je uren aan iets wat je uiteindelijk toch niet goed genoeg vindt.

Wil jij in één dag echt meters maken in jouw business? Zonder daar met een pijnlijke rug en zuurstoftekort uit te komen?

Boek dan nu jouw Wing Woman Business Boost voor volledige focus & inspiratie:

  • we zien elkaar offline in een groep van maximaal 6 personen (geen QR-code nodig);
  • we spreken de week voor de dag door waar je je op gaat richten;
  • we starten de dag met een fijne oefening voor volledige focus èn het aanzetten van inspiratie;
  • daarna gaan we aan de slag op een bijzondere locatie, koptelefoon op en gaan!;
  • tussendoor mag je me ALLES vragen en kijk ik desgewenst met je mee;
  • ik zorg voor een heerlijke lunch break aan het begin van de middag;
  • hop, weer terug en meters maken. I've got your back;
  • de middag break gaat je helpen twijfels over wat je maakt, lanceert of publiceert weg te nemen;
  • afronding & de puntjes op de 'i';
  • afsluiting en... een kleine verrassing ; )

Locatie: Monster

Data: dinsdag 2 november of vrijdag 5 november

Programma: 09:00 uur start / 17:00 uur afsluiting

Investering? No brainer! VERJAARDAGSACTIE

Normaliter zou ik € 197,00 p.p. vragen voor deze dag. Echter... doordat ik vandaag (8 oktober) jarig ben wil ik graag iets weggeven en dus vraag ik 2 x € 36,00, oftewel € 72,00 excl. BTW 

Van de ene € 36,00 betaal ik de locatie en de lunch, koffie/thee. De andere € 36,00 doneer ik aan Because We Carry, zodat zij hier winterjassen, kaplaarzen en dikke sokken voor kunnen kopen voor de kids die op Lesbos strandden en weer een koude winter tegemoet gaan!

Zie ik jou bij één van de Wing Woman Business Boost dagen? Of zou je graag willen deelnemen, maar schikken de data niet? Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met je op:

I will always got your back!

Wat ik doe met jouw gegevens?

Jouw gegevens verwerk ik zodat ik contact kan opnemen voor het bevestigen of plannen van een Wing Woman Business Boost dag.

Daarnaast meld ik je aan op mijn mail lijst. Vind je mijn mails niet interessant? No worries, met één klik op de knop ben je zo weer uitgeschreven.

Geef je hier op voor één van de Wing Woman Business Boost dagen of stel een andere datum voor (mag ook via de e-mail: lindsy@lindsybruin.nl)