coach met kudde community voor paardencoaches

Welkom bij de community!

Fantastisch! Je hebt je ingeschreven als nieuwste member van de Coach met Kudde Community! En dat vinden we leuk : )

Omdat de community nog in opstart is, wordt je nog niet automatisch doorgelinkt naar de community. Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met persoonlijke uitnodiging naar de community én jouw eerste e-mail voor de 12 weken mailserie.

Wat kan je in de tussentijd doen?

  • Download de Huddle app op jouw mobiel (via Google Play of de App Store). Dit is de software waar de community op draait en zo kan je de community, opdrachten en video's simpel via jouw telefoon bekijken;
  • Laat in jouw Stories op Instagram of een post op LinkedIn weten dat je bij de community bent aangesloten. Wij delen jouw bericht waardoor andere members je kunnen vinden en op deze wijze kunnen connecten.
  • Pak of koop een nieuw notitieblok speciaal voor de community en het werken áán jouw praktijk. Echt waar, een frisse start werkt altijd wonderlijk goed!

Wil je de kosten voor jouw deelname aan de community zakelijk boeken? Vul dan onderstaand formulier in zodat ik je een factuur kan nasturen voor de afgenomen diensten.

En als laatste... heb je in de tussentijd vragen? Mail gerust naar team@lindsybruin.nl of stuur een DM naar de Coach met Kudde Instagram inbox

Tot snel! 

Lindsy

Ja! Ik meld me aan als nieuwste member:

Wil je de kosten voor jouw deelname aan de Coach met Kudde Community zakelijk boeken? Laat hier dan ook jouw bedrijfsgegevens achter zodat we je een factuur kunnen sturen.

Wil je je aanmelden voor de Premium+ WhatsApp groep? Vul dan ook jouw telefoonnummer in.