Je wilt wel, maar je stelt uit...

Diep van binnen weet je best wel wat je mag doen om de volgende stap te maken.
Je gaat er alleen niet voor...

  • Je lijkt te blokkeren en pakt daardoor niet door;
  • Je durft het gewoonweg echt niet, maar je wilt wel;
  • Je stelt uit wat je eigenlijk zou willen doen;
  • Het ontbreekt je aan zelfvertrouwen;
  • En zit vol overtuigingen die je weerhouden om...;
  • Je saboteert jezelf.

Herken jij één of meerdere van bovenstaande punten? Of kan jij er nog wel een aantal bij op schrijven?

Het is wat het is... morgen is er weer een dag, accepteer het of berust erin.
Nee? Is dat niet wat je wilt?

Kom dan eens langs voor een 1 op 1 sessie bij mij en de paarden.
Tijdens een sessie van 1,5 - 2 uur onderzoeken we samen waar nu écht jouw blokkade ligt... en mogelijk dit ook te doorvoelen, zodat je deze op de wei kan achter laten en je jezelf niet langer hoeft in te houden, maar vooral gaat doen.

De kosten voor de DOORBRAAK sessie bedragen € 222,- incl. BTW

Ben jij klaar om de volgende stap te maken en je niet langer af te vragen waarom dit niet lukt? Boek jouw sessie via deze link en/of stuur me een e-mail en we spreken elkaar binnenkort in Monster.

vip-offline-workshop

"Lindsy is een kei van een coach! Heeft zij mij alle antwoorden gegeven op de vraagstukken, waar ik mee worstelde? Nee, zeker niet! Wel stelde ze mij precies de goede vragen, waardoor ik de gedachten in mijn hoofd weer op de goede plek kon zetten. Lindsy was heerlijk kritisch en direct. Ze stelde fijne, prikkelende vragen, die precies waren wat ik nodig had. Het tweede deel van de sessie, bij de paarden, was daarna een inkoppertje. De paarden deden precies wat er nodig was, Lindsy stelde daar weer de juiste vragen bij en voor ik het wist, had ik een jarenlang dilemma om-gedacht en was de oplossing kristalhelder.

Een sessie met Lindsy is echt een aanrader, als je open naar je eigen blokkades durft te kijken en een steuntje (of vriendelijk duwtje) in de rug wilt om zelf je problemen op te lossen."

Erwin 

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de sessie en dat zette direct al het een en ander in werking.
Veiligheid, controle. Maar ook wat zouden de paarden laten zien aan mij, maar ook vooral ván mij?.

Met grote verhalen en gedachten begon ik aan de sessie. Uiteindelijk kon ik onder de professional en veilige begeleiding (in de meest brede zin van het woord veiligheid) van Lindsy zijn.

Zijn met alles wat er wel en niet was. Zijn met wie ik ben. Een ervaring die ik nog niet zó bewust eerder heb ervaren.

Het heeft mij rust en vertrouwen gegeven in het moment en tools om deze te bewaken in het dagelijks leven.

Super waardevol en oprecht een aanrader voor iedereen die graag ''hard werkt''. Just be. Dat kan bij de paarden en Lindsy."

Brenna

“Al een tijdje merkte ik dat er iets blokkeerde bij mij, maar ik kwam er maar niet achter wat dat was. Iets in mijn bedrijf of meer iets privé. En dan kun je het afwachten en gewoon doorgaan of je pakt die blokkade aan met Lindsy.

Nadat we mijn situatie besproken hadden gingen we naar het weiland. Daar zaten we ontspannen op een afstand de paarden te bewonderen. We deden een opstelling met de paarden en door de vragen die Lindsy stelde kwam daar opeens het inzicht en werd duidelijk wat die blokkade bij mij veroorzaakte.

Lindsy voelt goed aan wat er nodig is. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en bied je de ruimte om je eigen antwoorden te vinden. Een prachtige combinatie met de paarden die je spiegelen. Confronterend op een prettige manier.

Mocht ik in de toekomst nog een keer vastlopen, dan plan ik weer een doorbraaksessie bij Lindsy. Want na 1 sessie heb je al zoveel helderheid!”

Patricia