TGIF! Of ga je nog even door?

25 okt

Het is vrijdagmiddag 17:00 uur en het is tijd om je laptop dicht te klappen. Het weekend staat voor de deur en plop! toch nog een nieuwsbrief.

Omdat je het gevoel hebt nog niet helemaal klaar te zijn voor het afsluiten van de week, omdat je nog zaken open hebt staat die afgerond moesten worden of omdat je je doel nog niet behaald hebt, besluit je het mailtje toch nog even te openen.

Wie weet staat hier dan nèt dat ene inzicht in dat jouw leuke business naar een serieus bedrijf tilt. Die je helpt opschalen, betere prijzen doet vragen en je klantenbestand tot aan de nek doet vullen.

Helaas, ik heb geen quick fix voor je. Heb je ook helemaal niet nodig. Realiseer je dat je er alles aan gedaan hebt om deze week je bedrijf zo goed mogelijk te runnen, je klanten optimaal te helpen en je alles hebt gegeven om nieuwe klanten aan te trekken.

Voelt dat toch echt niet zo? Dat is oké, geniet van je weekend, klap misschien vanavond of dit weekend nog even de laptop open en start volgende week opnieuw.

Je bedrijf goed runnen is niet moeilijk, het kost wel moeite… de ene keer wat meer dan de andere keer. Maar zolang je blijft bouwen, zolang je in actie blijft, kom je elke week een stapje verder.

Ik wens je een heel fijn weekend toe. Je hebt het verdiend!

Liefs,
Lindsy

Was dit blog waardevol voor je?

Heb je weer duidelijk waar je je op gaat richten? En heb ik je in de actie modus gekregen?

Elke nieuwe blog verstuur ik via mijn maillijst. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ook jij ontvangt mijn blogs in jouw mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb jij mijn e-book al gedownload?

Mijn e-book 'Van leuke business naar serieus bedrijf' helpt je naar jouw Masterplan voor een succesvol bedrijf!

Meer inspiratie? Lees dan ook:

wanneer je bedrijf groeien niet lukt

Weet dat het jouw fout niet is dat het niet werkt

netwerken online ondernemen

De kracht van een goed netwerk

marketingplan, bedrijfsplan, businessplan

Bijna volle maan, ben jij ook op zoek naar je focus?

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter