Waarom het vinden van je purpose JOU niet helpt

10 dec

Dat is balen… Je hebt al ontzettend veel tijd en energie gestoken in het vinden van je purpose. En hoewel het vinden van je purpose en dit verwerken in je ultieme aanbod je aan een succesvol bedrijf moet helpen, heeft het je alleen maar verwarring gebracht. En dat was nou nèt niet de bedoeling toch?

Is er iets mis met je? Moet je nog verder zoeken en verder graven? Ga je nu nooit succesvol worden?

Ik wil geen criticaster zijn, maar… heb je het vinden van je purpose nu nodig om succesvol te zijn?
Of kan je nu ook een heel goed leven leven leiden, een succesvol bedrijf leiden zonder je purpose duidelijk te hebben? Ik zeg niet dat je nooit gaat vinden, maar is het NU nodig?

Stel je voor dat je het vinden van je purpose voor nu even los laat. Dat je nu eerst in beeld gaat brengen waar je nu staat? Niets sexies, gewoon de situatie eerlijk opschrijven zoals die nu is. Om vervolgens op te schrijven en vorm te geven waar je naartoe wilt?

Zou dat niet al meer dan voldoende zijn om te bepalen welke acties nodig voor zijn om vooruit te komen? Om het verschil te maken in je bedrijf? Om met kleine stappen vooruit binnen korte tijd een hele sprong te maken in je bedrijf?

Maar… ik wil groots leven! En niet settelen voor minder!
Dat begrijp ik helemaal 🙂 I want it all… een fijn huis met een grote eettafel waar m’n gezin, familie en vrienden samenkomen. De paarden naast het huis en weer structureel bezig zijn met onze training. Gezond eten, sporten en leven. Genieten met een grote G! M’n eigen online stage bouwen à la Marie Forleo of ach ja, waarom ook niet, Oprah!

Maar hoe dacht ik daar te komen? Mijn baan op te zeggen, mijn eerste bedrijf starten en na een succesvolle startersperiode direct door naar het ultieme doel? Van klein succesvol naar GROOTS SUCCESVOL? En gaat mij purpose daar voor zorgen? Nog duidelijker hebben waar ik wil zijn? Nog grootser dromen en me laten verlammen door de stappen die ik daarvoor moet nemen?

“May the best of your days be the worst of your tomorrows” – Jason Mraz
Groei zit in elke dag een stukje beter worden. En mijn inziens bereik je dat alleen door het aanbrengen van structuur binnen je bedrijf en door continuïteit door te voeren in het uitvoeren van acties gebaseerd op het maken van de beste keuzes voor jezelf en je bedrijf.

Klinkt dat lastig? Dat is het namelijk helemaal niet! Deze waardes doorvoeren in je bedrijf maken het groeien van je bedrijf zelfs heel simpel, heel efficiënt en nog beter… wanneer je de juiste keuzes maakt, heel effectief!

Maar hoe kies ik dan?
Neem de tijd om een groeiplan op te stellen. Of, zoals ik dat noem, jouw ‘Masterplan tot Succes‘. Dit plan bestaat uit alle ingrediënten die van jouw best wel leuke business een serieus en succesvol bedrijf maakt!

Je hebt het misschien al eens gedownload en het ligt nu ergens te verstoffen in de stap papieren of zit verstopt in je Downloads map, maar mijn e-book helpt je stap voor stap de beste keuzes te maken en jouw Masterplan op te stellen. Heb je het nog niet gedownload? Dan kan dat hier.

Uhuh… 
Twijfel je of jouw plan ‘Masterplan’ materiaal is? Of voelt de inhoud nog niet helemaal lekker, nog niet helemaal jou, nog niet helemaal #BADASS 🙂 Stuur me dan een e-mail of een bericht via het contactformulier. Ik help je graag even op weg en geef je net dat zetje de goede kant op.

Was dit blog waardevol voor je?

Heb je weer duidelijk waar je je op gaat richten? En heb ik je in de actie modus gekregen?

Elke nieuwe blog verstuur ik via mijn maillijst. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ook jij ontvangt mijn blogs in jouw mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb jij mijn e-book al gedownload?

Mijn e-book 'Van leuke business naar serieus bedrijf' helpt je naar jouw Masterplan voor een succesvol bedrijf!

Meer inspiratie? Lees dan ook:

VIP-offline-workshop

Je bedrijf groeit nooit sneller dan jij zelf

is ondernemen iets voor jou

Als het echt niet lukt… heb je het dan wel in je?

Masterplan tot succes

Lever jij in op jouw vrijheid door met het verkeerde type klanten te werken?

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter