‘Setting yourself up for Succes’ heb je zelf in de hand

26 nov
Wanneer je een beetje op me lijkt, houd je er van om controle te houden. Ik geloof dat je daarom ook je eigen bedrijf bent gestart. Loondienst voelde niet (langer) goed, want de functies waren te beperkend, je was te ambitieus of hield gewoonweg niet van het 9 tot 5 stramien waar je wél eeuwig flexibel naar de werkgever toe mocht zijn.

En daar zit je dan, als CEO van je eigen bedrijf achter je laptop met een lekkere kop koffie ernaast. Je telefoon staat roodgloeiend van de meldingen, apps en mailtjes en je todo lijst is oneindig. Toch heb je alle vrijheid om je bedrijf zo in te richten dat je niet alleen goed geld verdient, maar ook het leukste werk met de beste klanten doet. Kicken!

Alleen… de laatste tijd is het wat veel.
Je staat op met een hoofd vol must-do’s, je werkt je slag in de rondte en gaat ’s avonds met een moe en vol hoofd weer naar bed.

En nu begint het te kriebelen, je voelt je onrustig en de gedachte “er gaat iets mis…” is een constante. Ook voel je je helemaal niet zo CEO-waardig, je ziet jezelf niet eens zo. Om nou te zeggen dat je slaaf bent geworden van je eigen bedrijf gaat wat ver, maar die controle… heb je die nog?

Je weet dat het slimmer kan. Er zijn legio opties om te standaardiseren en te automatiseren. Dat geldt niet alleen voor je (online) marketing, maar ook voor je interne processen zoals het bijhouden van je klanten prestaties, afspraken en jouw planning. Maar nu ben je gewoonweg teveel tijd kwijt met het geneuzel en het rommelen in de marge.

Wacht eens even gedreven onderneemster!
Je hebt het succes van je bedrijf, van jezelf als onderneemster en CEO zelf in de hand! ‘Setting yourself up for succes’ gaat verder dan het dagelijks schrijven van Insta berichtjes, verder dan regelmatig naar een (netwerk-)event gaan, je klanten zo goed mogelijk helpen en je administratie strak bijhouden.

Je ziet iets over het hoofd… namelijk dat je bedrijf start bij JOU. Mensen werken met jou, jij bent degene die aan alle touwtjes trekt en de koers uitzet. Jij bent ‘in control’ van jouw planning. Jij bent degene die aan de knoppen draait, content maakt en zorgt voor zichtbaarheid. En wanneer het tijd is om te gaan uitbesteden ben jij degene die besluit aan wie, hoe vaak en wanneer.

Een succesvol bedrijf runnen heb je dus echt ZELF in de hand.

Mijn inziens begint dit bij een goed plan.
Een plan wat structuur biedt en continuïteit. Wat een kader schetst waarin je creatief kan zijn zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Waar je kan bijhouden waar je staat en wat er nog nodig is om van A, naar B, naar Z te komen.

De kaders van dat plan zelf bedenken en daar invulling aan geven is misschien niet je expertise. Jij wilt vooral je klanten helpen, mensen ontmoeten en je missie delen. Daarom ben ik er van overtuigd dat je voor het opstellen van een goed plan je het beste aan de slag kan gaan met iemand zoals ik 🙂

Masterplan tot Succes
Het opstellen van het plan doen wij samen via video call of op mijn kantoor in Den Haag en kost je eenmalig drie uur van je werkweek. In het plan verwerken we alle todo’s, wensen en ideeën waar je nu al een tijdje mee in je hoofd rondloopt. We lopen van A, naar B, naar Z en verwerken die stappen in jouw Masterplan tot Succes. In dit plan is direct zichtbaar wat de hoogste prioriteit heeft, wat je de komende tijd stap voor stap gaat uitrollen en ook, wat nog even mag wachten.

Coaching door Lindsy is een feestje. Ze verdiept zich in je, wil je goed kennen. Ze weet waar ze over praat en stelt kritische – maar zeer terechte – vragen, waardoor ze net weer wat extra’s uit je haalt. Ze ziet waar je kracht ligt, helpt je deze verder uit te werken en te gebruiken. Haar enthousiasme werkt enorm aanstekelijk!
Danielle van Aanholt – Eigenaresse van Pukkiez.nl

Na deze korte 1-op-1 workshop heb je je doelen weer duidelijk voor ogen, je weet welke stappen er te nemen zijn en je hebt het maken van jouw succes weer zelf in de hand!

Masterplan in Uitvoering
Denk je nu al, “maar wat doe ik dan met dat plan?” Ik zou mij niet zijn als ik daar niet al wat op verzonnen had 😉 Wanneer je het prettig vindt om niet alleen te staan bij het uitvoeren van jouw Masterplan laat ik je natuurlijk niet vallen. I’ve got your back! In mijn nieuwe coaching traject sta ik aan jouw zijde en werken we in acht sessies binnen vier maanden jouw plan uit.

Ik houd je bij de les, geef je advies over hoe je elke stap zo efficiënt en effectief mogelijk kan nemen en kijk met je mee over je schouder naar teksten, video’s en overige content.

Wil jij even checken waar de workshop ‘Masterplan tot Succes’ jouw bedrijf naar brengt? Of wil je meer weten over de inhoud van het coaching traject ‘Masterplan in Uitvoering’? Stuur me een bericht via het contactformulier of e-mail en we plannen een Skype call in.

Was dit blog waardevol voor je?

Heb je weer duidelijk waar je je op gaat richten? En heb ik je in de actie modus gekregen?

Elke nieuwe blog verstuur ik via mijn maillijst. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ook jij ontvangt mijn blogs in jouw mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb jij mijn e-book al gedownload?

Mijn e-book 'Van leuke business naar serieus bedrijf' helpt je naar jouw Masterplan voor een succesvol bedrijf!

Meer inspiratie? Lees dan ook:

tevreden-business

De reden waarom je nog niet tevreden bent over je business

eigen wijze ondernemen

Waarom het vinden van je purpose JOU niet helpt

wat houdt je tegen

Wat houdt je tegen in je business?

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter