Ruik jij het succes al?

1 nov

Een hoofd vol ideeën, een notitieboek wat barst van de waardevolle aantekeningen en een overvolle to-do lijst vol must do’s, should do’s en wishes die van jouw lopende business een écht serieus en succesvol bedrijf gaan maken.

Is dit voor je herkenbaar? Mooi! Lees dan vooral even verder, want als iemand begrijpt hoe jij er voor staat dan ben ik het. Echter… ik weet ook hoe je er uit komt ????

Regelmatig spreek ik de meest gepassioneerde en schaamteloos ambitieuze onderneemsters. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, ze léven echt voor hun missie! Heel hun hart en ziel zitten in hun bedrijf. Alleen… het komt niet van de grond op de manier die jij graag zou willen.

Ze doen van alles:

  • Ze hebben een website gebouwd en die zelfs nog verder aangescherpt n.a.v. de input van alle waardevolle kennissen en business buddy’s;
  • Ze zijn zichtbaar op social media (soms zelfs dagelijks) en schrijven zich suf. Tot de inspiratie stopt, dan is het weer even stil;
  • Eens in de zoveel tijd sturen ze zelfs een waardevolle nieuwsbrief uit. Beetje vol, maar goed, er valt ook wel wat te communiceren hè wanneer je het verstuurd;
  • En aan koffie dates geen gebrek! De agenda staat VOL leuke, inspirerende afspraken, netwerkevents en seminars. Ze zien en spreken genoeg mensen!

En hoeveel mensen ze ook spreken… toch verkopen ze niet hun meest waardevolle aanbod. Ja heust wel eens een opdracht of een sessie hier en daar. Maar the good stuff? Dat ligt blinkend op de plank te wachten. Zonde!

Hollen of stilstaan
Daarnaast valt er geen pijl te trekken op de binnenkomst van nieuwe  klanten. Het ene moment zitten ze in de stress hoe ze volgende maand nu toch de rekeningen gaan betalen, het volgende moment vragen ze zich af hoe ze het allemaal gaan bolwerken en of ze de kinderen nog gaan zien de komende tijd.

Zit je nu al knikkend dit bericht te lezen? Enerzijds is het fijn om te weten dat je niet de enige bent die zich in deze situatie bevindt. Anderzijds is het enorm frustrerend, want je ruikt het succes! Alleen… er mist nog iets en daar kan je nu net je vinger niet op leggen.

Dit gaat je in ieder geval niet helpen:
Stop met eindeloos webinar na webinar te kijken, je in te schrijven voor talloze nieuwsbrieven, e-book na e-book te lezen. Je mist geen inhoudelijke kennis over het runnen van je bedrijf, je hebt geen aanvullende opleiding nodig over de inhoud van je aanbod!

Dit juist weer wél: 
Je mist alleen nog een plan waarin je al je ideeën voor het samenstellen van je beste aanbod, alle kennis over je ideale klant en de beste acties voor het promoten van je aanbod samenbundelt tot één groot MASTER PLAN VOOR SUCCES.

En weet je dat het samenstellen van zo’n plan helemaal niet veel tijd hoeft te kosten?

Tijdens één Business Break van zo’n 3 uur bundelen wij onze kennis & krachten, bouwen we dat MASTER PLAN en heb jij weer helder hoe je stap voor stap je best-wel-leuke business naar een serieus én succesvol bedrijf groeit.

Klinkt goed? Boek een gratis Coach Call via de online agenda waarin ik graag met je mee denk over hoe dit MASTER PLAN er voor jou uit gaat zien.

Liefs,
Lindsy

Was dit blog waardevol voor je?

Heb je weer duidelijk waar je je op gaat richten? En heb ik je in de actie modus gekregen?

Elke nieuwe blog verstuur ik via mijn maillijst. Laat jouw naam en e-mailadres achter en ook jij ontvangt mijn blogs in jouw mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb jij mijn e-book al gedownload?

Mijn e-book 'Van leuke business naar serieus bedrijf' helpt je naar jouw Masterplan voor een succesvol bedrijf!

Meer inspiratie? Lees dan ook:

blog nieuw leven inblazen

Je blog nieuw leven inblazen – hoe pak je dat aan?

scott-webb-22537-unsplash

Ondernemen in mijn leven is topsport

is ondernemen iets voor jou

En weer is er een week voorbij…

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter